Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

na_nowo

w zamian za pomoc oferuję wyjazd do UK i pomoc

Polecane posty

szukam chętnej osoby (może być to również samotna matka z dzieckiem lub dziećmi) bądź jakaś dziewczyna, która chce wyjechać do UK a nie ma zbytnio do kogo . W zamian za pomoc w opiece nad dziećmi pomogę komuś kto chce wyjechać i zacząć życie na nowo. Jestem samotna matką dwójki małych dzieci i potrzebuję kogoś do pomocy ponieważ pracuję na pełny etat. Mam 32 lata.

Gość gość
Nie wiem czy byś mnie chciała, bo nie mam doświadczenia w opiece nad bardzo malutkimi dziećmi, tzn. nie umiem zmieniać pieluch. Opiekowałam się jedynie dzieckiem przyjaciołki, ale jej synek ma już parę latek. Oczywiście umiem gotować, jestem tzw. duszą artystyczną i znam podstawy angielskiego, jestem w Twoim wieku mniej więcej. A czemu zostałaś sama z dziećmi? :(

Gość gość
nie ufaj im to g****iciele

Gość gość
została sama z dziećmi bo saotne matki dostaja w uk więcej pieniędzy. nahlepiej napiertolic bachorów z facetami każdej rasy i wyznania a póxniej łykać benefity. w każdym razie ja zanim bym sie zgodził na cos takiego poprosiłby o umowe na piśmie z wyszczególnionymi konkretnie zarobkami i zakresem obowiazków bo inaczej skończysz jako niewolnik

Gość gość
hay Swięty fajfusku, luloka już umyłeś?

Gość afowa
ty, ty i masz miednice miast pralki. Hahaha fajfus pierze majty w miednicy , jak w czasach PRL-U

Gość gość
A pecić już byłeś?

Gość gość
jesteś oszust jak andrzej co okazał się gjeratem

nie będę się tu rozpisywać co dlaczego i jak się stało natomiast jeśli jesteś zainteresowana możemy np wymienić się mailami lub skype na początek aby ominąć forum i te wszystkie chore komentarze. Nie szukam niewolnika natomiast osoby która chce tu żyć normalnie pracować itd .