Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet starszy 22 lata ode mnie..

Polecane posty

Gość gość

czy taka miłość ma sens ? boję się ze zostanę kiedyś sama ale sama też przecież pewności nie mam czy wcześniej mi się coś nie stanie. Bardzo go kocham i on mnie..dogadujemy się super, wszystko jest idealnie tylko ta różnica wieku i mój strach :( boję się poprostu

Gość gość
Ja mam dziewczynę 21 lat młodszą i też się zastanawiam co dalej. Jest to jednak przepaść, ale póki co, jest cudownie. Czas pokaże czy to się uda.

Gość gość
długo już z nią jestes ?

Gość gość
Jestem z nia juz 6 miesiecy. Ona ma przy mnie wszystko. Moje doswiadczenie zyciowe,pieniadze,mieszkanie,firme. Daje jej wszystko. Ciekawe czy mnie kocha szczerze jak ja ja. Mam 42 lata,rozeszlem sie z zona dla niej i opuscilem piatke dzieci. Trzy w sumie juz duze a dwa dzieciaki male ale przeciez ja tez mam zycie jedno i mi sie cos od niego nalezy.

Gość gość
Rozszedłem a nie rozeszłem prowokatorze analfabeto

Gość gość
aha rozumie, to jestes rok młodszy od tego mojego.. on też jest po rozwodzie, rozwiódł się gdy poznał mnie choć wcześniej już planowali się rozwiezc tylko pewne sprawy im to utrudnily.. jestem pewna ze mnie bardzo kocha i również nie mogę na niego narzekać bo jest pod każdym względem cudowny i jestem pewna ze go kocham tylko ten strach..jak długo to potrwa, czy warto zakładać rodzinę, starac się o dziecko..wiem ze on chce..chce tego wszystkiego..tzn ślubu, dziecka..tylko boję się co będzie za parę lat..a powiedz mi jak w tym wieku z tymi sprawami..no wiesz..bo szczerze nie spalismy jeszcze ze sobą, ale wolałabym wiedzieć na co się przygotowac..on jest energicznym facetem ale kto tam wie czego się spodziewać mogę ;)