Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studio Kameleon Katowice ul. 1 Maja

Polecane posty

Gość gość

Proszę o wszelkie opinie na temat tego miejsca. Czy któraś z was farbowała sobie u nich włosy ?

Gość gość
Ja farbowałam i muszę powiedzieć, że jestem zachwycona. Byłam u Pani Justynki, która świetnie mi doradziła w wyborze koloru. Zapłaciłam 80 zł za koloryzację ;) A Ty na jaki kolor planujesz sobie przefarbować włoski ?

Gość gość
A robią tutaj paznokcie ? Konkretnie żele? Szukam salonu w Katowicach, bo z moimi mam taki problem że szok, a ceny z kosmosu wszędzie.. ;/

Gość gość
Żele robią za 55 zł ;p sama byłam po raz pierwszy i jestem mega zadowolona :)

Gość gość
ja dziewczyny dawno nie miałam tak ładnych pazurków w studiu Kameleon wiedzą jak zaskoczyć klientkę :D

Gość gość
po prostu w Studiu Kameleon pracuję fajne dziewczyny, które mają doświadczenie i umiejętności ;)

Gość gość
Taki dość przyjemny salonik. Nie zrobił na mnie jakiegoś mega wrażenia na początku, ale jeśli chodzi o usługi to tak. Na pewno tu wrócę.

Gość gość
rodzinna atmosfera i bardzo dobre ceny pracują tu świetne fryzjerki zawsze wychodzę stąd zadowolona

Gość gość
a ktoś wie ile płaci się za farbowanie długich włosów? właśnie szukam jakiegoś dobrego salonu fryzjerskiego, bo ostatni mi spartaczył sprawę

Gość gość
za długie nie wiem ile, ale ja mam średnie i płaciłam ostatnio 90 zł, więc naprawdę niedrogo jak na dzisiejsze salony fryzjerskie

Gość gość
no to nieźle, chyba się tu wybiorę choć przyznam, że nigdy nie byłam tutaj i trochę sie boję zmieniać fryzjera :) no, ale kto nie ryzykuje... ;)