Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madziarapola

Samotna

Polecane posty

Gość Madziarapola

Hejka. Moj maz idzie na impreze z pracy do pubu, chcialabym pojsc z nim ale on tego nie zaproponowal. Nie chcialabym wyjsc na jakas kontrolujaca zonke bo to nie o to chodzi, po prostu chcialabym razem wyjsc...tak dawno nie byliśmy nigdzie razem...tak bez dzieci i zeby spedzic fajnie czas, oderwac sie od codziennosci. Jak zaproponowac mu ze chcialabym pojsc tez z nim ?

Gość Madziarapola
Jest tam ktos ? Poradzcie cos pliiiisss

Gość gość
A musisz isc z nim akurat na tą imprezę? Ja na imprezy służbowe nigdy nie zabierałam drugiej połówki.

Gość gość
Daj mu iść samemu, on też chce się oderwać od domowych klimatów. A ty umów się gdzieś z koleżankami.

Gość gość
ale po cholere ty chcesz isc na impreze od niego z pracy?

Gość Madziarapola
To nie jest impreza sluzbowa. Tylko wyjscie do pubu ze znajomymi z pracy...maz byl w zeszlym tygodniu na jednej i wszystkim tak sie podobalo ze robia druga impreze w tym tygodniu. Wiem ze ci znajomi z pracy byli ze swoimi partnerami/malzonkami, troche mi przykro ze maz mnie nie zaprosil... chcialam wyjsc z nim bo chcialam razem gdzies sie wybrac a on nigdy nie chce a jak inpreza z pracy to od razu... eh może i szkoda czasu :-(

Gość Madziarapola
A wiec... wiecie moze w jaki sposob mogę zaczac rozmowe ? Jak napomknac mu ze rowniez bym chciala pojsc ?

Gość gość
Poprostu powiedz, ze chcesz iść z nim. W czym problem?

Gość Madziarapola
Bo jak dzis powiedzial ze w sobote znow jest impreza i ze idzie to nie zaprosil mnie...znaczy sie ze nie chce abym z nim poszla ? Chyba za duzo mysle...

Gość Madziarapola
Poza tym, co jesli on faktycznie nie zechce ? Nie chce go wprawic w zaklopotanie zeby musial odmawiac lub zle sie bawic bo ja tam bede.. przykre to :-(

Gość gość
Ty potrafisz z tym swoim mężem ROZMAWIAĆ? Z takiego 'trzymania w sobie' wychodzi masa niedomówień. Powiedz, że chcesz z nim wyjść, że źle się czujesz sama w domu, chcesz poznac jego znajomych.

Gość Madziarapola
Poza tym, co jesli on faktycznie nie zechce ? Nie chce go wprawic w zaklopotanie zeby musial odmawiac lub zle bedzie sie bawic bo ja tam bede.. przykre to :-( czy to nie sygnal ze on nie chce abym z nim poszła? Przeciez zaprosił by prawda ?

Gość gość
Nie przeszkadzaj mu i nie badz nachalna. Niech sobie idzie, odpocznie troche.

Gość gość
Źle będzie się bawić, bo Ty tam będziesz? Jeżu szumiący, o czym Ty piszesz? Przecież jesteś jego żona, a nie obca babą. Serio, wy w ogóle rozmawiacie?

Gość Madziarapola
Wlasnie ostatnio nie rozmawiamy...on tylko oznajmia jak gdzies wychodzi...a ja tylko praca dom i dzieci praca dom i dzieci. Dlatego chcialam z nim wyjsc...bez dzieci i uznalam ze nadarzyla sie okazja z ta impreza bo jak proponuje ot tak zebysmy wyszli w weekend to on nie chce. Wiec oznajmil mi ze w t tygodniu znow idzie...ale nie zaprosil wiec ja tez od razu nie powiedzialam "czy moge z toba"? I teraz on pojechal do pracy a ja zostalam z tym... moge mu powiedziec wieczorem ze chcialabym z nim pojsc ? A jak powie ze to tylko dla znajomych z pracy ta impreza? Przeciez to pub..kazdy moze tam isc (wiem ze nie wynajmuja na zamkniete imprezy, ot tak wybrali pub) ja sie boje rozczarowania...

Gość gość
Jakieś dziwne, to Wasze małżeństwo, tak to później wygląda? Ile lat jesteście razem?

Gość Madziarapola
13 lat jesteśmy razem... dzis rocznica... nie pamietal :-( eh

Gość gość
Nie pamiętał? Wiec, żyjecie obok siebie, a nie z sobą?

Gość Madziarapola
A huk tam... niech idzie sam, nie bede sie pytac. Skoro nie zaprosil to znaczy ze nie chcial zebym z nim poszla :-(