Gość gość Napisano Grudzień 15, 2015 Dostałam od lekarza za granicą skierowanie na fizjoterapię ale nie poszłam gdyż daleko miałam a czas pracy raz do 12 raz do 17. I weź się umów.. Przyjechałam do PL umówiłam sie z fizjoterapeutą ale dla spokoju poszłam do lekarza który rzekł że: -Po tak długim czasie od urazu - 3 miesiace - fizjoterapia nie ma sensu. -Może mi zaszkodzić bo jak mi będą na siłę nogę rozciągać to może być różnie a ja mam blokadę podświadomą przed wyginaniem nogi. Powiedział, że samo się wygoi i wóci mi prawność w 100%. Z jednej strony się boję ale czy ja wiem czy dobrze robię rezygnując z fizjoterapii ( gimnastyka?) Dodam, ze w Niemczech w moim ośrodku wyglądało to tak, że idzie się do lekarza on zaleca po obejrzeniu ruchomości nogi jakie zabiegi mi sa potrzebne i fizjoterapeuta je wykonuje a tu w PL sam fizjoterapeuta w sumie bez wglądu w dokumentacje medyczną i stan nogi bazując na tym co mu powiem sobie robi co chce z moją nogą. Macie doświadczenie w tym temacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach