Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wnerwiajaca reklama Natursept, bulwers "rocznemu dziecku nie podam lizaka!!! "

Polecane posty

Gość gość

strasznie mnie to wkurzq

Gość gość
Ucielo mi temat. Mialo byc ze ten bukwers jest irytujacy "Rocznemu dziecku nie podam lizaka!!!!"

Gość gość
nooo.. :-) Albo to jak ta aktorka mowi: I smakuje synkowi:-) To takie nieprzekonywujace

Gość tetris
Bardziej mi działała na nerwy reklama z Lisowką, co ją puszczali ;D

Gość Marek256
Reklama reklamą. Mnie cieszy, że dzieciakowi pomogły te lizaki (z zaczerwienionego i pobolewającego gardła nie rozwinęło się nic poważniejszego).:)

Gość mentorka
mnie wkurza masa innych reklam i jakoś nie żale się w necie… a ci się na jedną uwzięli

Gość Wielkie rzeczy
nie wiem skąd ten bulwers? Reklama spoko, nieprzesadzona, nie irytuje, jak niektóre ;/

Gość gość
A mnie wku/r/w/i/a jak tępe jest polskie społeczeństwo (normalnie ameryka w polandi) .No jak myślicie dlaczego jest tyle reklam na wszystko: ból d/u/p/y, ból włosa, ból penisa, ból waginy?!?! :O syropek na to , tabletka na tamto... Co to w ogóle jest chalitoza?! przecież coś takiego nie istnieje, jak ktoś nie myję zębów to mu wali, a ja myje i nadal wali to problem jest już poważniejszy, bo wewnątrz i żadne tapsy chalitomil czy inny s**t nie pomogą :O W Polsce jest największa sprzedaż "suplementów diety" czyli badziewia na wszystko, bez recepty a wy to kupujecie, łykacie i szczęśliwie ćpacie, ooo zdrowotności :D Najbardziej rozbawia mnie jednak reklama płynu do czyszczenia zatok, ludzie przecież to zwykła sól fizjologiczna za grosze, ale reklamka, jest tępa dzida kupi.... ehhh

Gość gość
Lepiej antybiotyk niz lizaka, racja. Tez wole poczekac, az rozwinie sie choroba, nie podam dziecku lizaka, lepiej tabletke, ktora rozwali mu watrobe

Gość gość
gość dziś Może zamiast lizaka naturalny sok, z malin, czeremchy, czarnego bzu. Herbate??? Nie lepiej napychać kieszenie koncernom, a później to już tylko się człowiek uzależnia, a organizm sam się nie broni ...

Gość gość
Lovelygirl25 dziś Hahaha też racja. Nos jak u Pinokia ( że niby penis? ) wtf? Kto to wymyślił? Jedziesz autem, i dziecko to słyszy i się pyta "dlaczego ta pani się cieszy z nosa, przecież to źle bo on kłamie i mu rośnie?" i co masz takiemu odpowiedzieć? Że facet to Idiota a kobieta kretynka? :O

Gość gość
gość dziś Pewnie, ze lepiej, w ogole reklamy lekow powinny byc zakazane. Ale autorka uczepila sie tylko, ze nie poda dziecku lizaka, a tabletke juz pewnie owszem. Nie zirytowal ja fakt, ze lek dla dziecka na kazde uklucie, tylko forma lizaka... Wiec juz z dwojga zlego lepiej lizak, niz tabletka.

Gość takiświat
taki urok reklamy:)nie uciekniemy od nich;)

Gość marynatka89
przynajmniej reklama zgodna z prawdą, synkowi te lizaki natursept nawilżyły gardło, nie kasłał już tak od podrażnionego gardła, przyjemny smak wiśniowy)

Gość w punkt
jak ci się nie podoba, to nie oglądaj i już.

Gość polakos
Typowa polska mentalność, nawet pewnie nie mieli okazji mieć w ręku tych lizaków, ale na cos trzeba ponarzekać przecież;)