Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety jednak kompletnie nie potrafią nic ciekawego zorganizować dla faceta

Polecane posty

Gość gość

Jak umawiałem się z kobietami na randki to zawsze to ja musiałem wymyślać co będziemy robić, kobiety w ogóle nie potrafią wykazać się żadną inicjatywą i niczego ciekawego zorganizować, potrafią tylko stać z założonymi rękami i czekać aż facet zdecyduje co robić i jak je zabawić. Jeśli tak nie jest to czekam, niech jakaś kobieta napisze co ciekawego i nietrywialnego wymyśliła kiedykolwiek na spotkanie z facetem.

Gość gość
Ja wymyslilam, ze moge zrobic loda. Wystarczy?

Gość gość
Bo to facet ma zabiegac i sie starac i kobiete. Kobieta musi tylko ladnie wygladac, byc urocza i inteligentnie rozmawiac

Gość gość
A z jakiej k*rwa racji to facet ma się starać?

Gość gość
Na początku to mężczyzna jest łowcą i zdobtwa, dlatego kobiety przyjmują tak postawę. W zdrowych, poeważnych związkach już tak nie jest i obie strony wymyślają fajne rzeczy. Chyba, że ktoś się związał z "księżniczą", bo i tak bywa. Ja mam za sobą zapraszanie do teatru na sztukę, której tytuł do końca pozostawał niespodzianką, do Parku Doświadczeń, Kopalni Soli w Wieliczce, striptiz wieczorny i różne inne. Ważne żeby rozróżnić, która kobieta już zawsze pozostanie księżniczką, a która jest normalna. Masz wiele racji.

Gość gość
Mam znajomoą, która już od wielu lat jest w małżeństwie (nie mają dzieci) i ona do tej pory uważa, że mąż ją ma zdobywać, starać się, a ona NIC nie musi robić. Np od niego oczekuje niewiadomo czego na Walentynki, on jak głupi kosi trawnik w kształcie serca, piecze ciasto, a ona od siebie NIC. Tylko narzeka i obgaduje go w pracy. Są kobiety, które są partnerkami, nie stoją na piedestale, tylko poatrzą w oczy, ale ich jest mało, trzeba dobrze szukać i na pewno nie wśród "modowych, solarowych gwiazd".

Gość gość
Ja wymyśliłabym wycieczkę do prosektorium, kręci mnie medycyna, a obserwowanie sekcji zwłok jest niecodzienną rozrywką, może być?

Gość gość
Bo tak stworzyla nas natura, ze samiec zabiega o samice. Ale teraz modne jest wlasnie wynaturzenie...

Gość gość
Tylko, że ja nie zamierzam respektować zasad natury, bo natura to sk*rwysyn, który wszystko nam żydzi i ustawia nas po swojemu, nawet nie mogła nam zaprogramować mózgu tak, żebyśmy byli na jakiejś fajnej fazie, bo żałuje nam neurotransmiterów i wszystko zostawia na dogodne dla siebie okoliczności. Mam w d*pie naturę i pokazuję jej teraz faka.

Gość gość
No bez przesady, ze kobieta ma nawet prezentu nie zrobic na okazje, ale spotkania, wyjazdy, to powinien facet organizowac

Gość gość
A z jakiej niby racji POWINIEN? Gdzie jest tak tępa k*rwo napisane?

Gość gość
W kodeksie Hammurabiego cwelu. Tak jest przyjete i tyle. Tak samo jak to, ze faceci nosza garnitur, a kobiety sukienki

Gość gość
https://www.google.pl/search?q=damski+garnitur&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjs2bz5_d3JAhXmhHIKHTsAAz0QsAQIKw&biw=1025&bih=453 a to to niby co? Dziewczyny skończcie z tym facet łowca, kobieta zdobycz. Naprawdę pasuje wam rola dzikich świń?

Gość gość
I co, zalozylbys taki damski garnitur?? A moze sukienke?