Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izka85

Czy trzy dni przed spodziewana miesiaczka mozna zajsc w ciaze???

Polecane posty

Gość izka85

Witam.Kochalam sie z moim facetem gdzie doszlo do wytrysku we mnie.Dzis powinnam dostac @ i tylko brzuch pobolewa.Zaobserwowalam rowniez bol w tyle glowy gdzie mi sie to nie zdarza.Wiem,ze przez @ sa dni nieplodne ale zawsze jednak niepewnosc jakas jest.Zwykle tak jak dzis powinnam miec plamienia i jutro juz obfite krwawienie i bole...Moze za bardzo sie nakrecam.Dodam,ze moje cykle sa rozne raz 28.raz 30...Ucieszylabym sie gdybym byla w ciazy takze nie stresuje sie

Gość gość
Praktycznie mozna zajsc w kazdy dzien. Ale raczej niska szansa na zajscie. Bardzo niska. ALe uwazaj na przyszlosc. :)

Gość izka85
Raczej nie nazwalabym tego wpadka.Wszystko we mnie pryslo,ze tak to ujme ;) Zawsze wychodzil gdy czul,ze dochodzi...Wie,ze chcialabym miec dziecko i moze pomyslal sobie,ze co ma byc to bedzie

Gość gość
Nigdy nie bawilam sie w metode kalendarzykowa.Mam nieregularne cykle wiec ciezko okreslic.Ostatnia miesiaczke mialam 18.11 a teraz przypada mi 15.12 czyli dzis.Owulacje mialam 18 a czytalam,ze powinna 14.Pamietam ten dzien bo strasznie bolal mnie jajnik,ze nie moglam normalnie funkcjonowac.Mozliwe,ze mi sie poprzesuwalo?

Gość izka85
Nigdy nie bawilam sie w metode kalendarzykowa.Mam nieregularne cykle wiec ciezko okreslic.Ostatnia miesiaczke mialam 18.11 a teraz przypada mi 15.12 czyli dzis.Owulacje mialam 18 a czytalam,ze powinna 14.Pamietam ten dzien bo strasznie bolal mnie jajnik,ze nie moglam normalnie funkcjonowac.Mozliwe,ze mi sie poprzesuwalo?

Gość izka85
Nic tylko czekac az nadejdzie @

Gość izka85
Dzis rano mialam brazowe plamienie,zalozylam podpaske i tylko troche bylo.Nie wiem czy to poczatek okresu,ktory rozwinie sie dopiero jutro.Nie boli mnie brzuch,krzyz.Najlepsze jest to,ze dwa dni temu tak mnie bolaly plecy w dolnej czesci,ze schylic sie nie moglam

Gość gość
Znam takie przypadki,ze kobiety zaszly 5 dni przed miesiaczka takze wszystko jest mozliwe