Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ich brauche dich

Polecane posty

Gość gość
Welche hast du denn ? :)

Gość gość
straciłem Ciebie, jestem do d**y

Gość gość
masz rację że się nie odzywasz, nie ma już po co

Gość gość
jak można z kimś zerwać przed Świętami, nawet nie wiedziałam że aż tak mnie........nie dokończe

Gość gość
jak można z kimś zerwać ... nie będąc razem? :( B pomyśl co piszesz do mnie i pomyśl do kogo piszesz :(

Gość gość
chyba już nie wiem co pisze, pieprzy mi się wszystko

Gość gość
never Germany

Gość gość
o co tu chodzi?

Gość gość
zapytam kto tu, z kim i o czym rozmawia? dziwnie tu

Gość gość
musisz odpocząć,pewno jesteś zmęczona :( wyśpij się

Gość gość
miałeś rację chyba byłam zmęczona:(

Gość gość
Nie jestem facetem bez zobowiązań,singlem tzw. nie wiń mnie za coś czego nie zrobiłem,proszę Cię :(

Gość gość
a bądź sobie kim chcesz, i z kim chcesz. tylko SP/IE/R/D/A/LAJ

Gość gość
kiedyś byłeś singlem bez zobowiązań

Gość gość
i nie pisz że nigdy nie byliśmy razem, może nie latami ale była między nami silna więź nie pisz mi głupot

Gość gość
Żabko,byliśmy razem i to bardzo było piękne,gdyby tak nie było nie pamiętalibyśmy siebie tyle lat,proszę tylko abyś TERAZ pamiętała,jaki jest mój status i nie pisała takich przykrych rzeczy :( Notabene jak miałem @ to nic nie pisałaś do mnie,o Twoich odczuciach,uczuciach :( wręcz przeciwnie,pisanie o tym co mi opisywałaś,wiesz o co chodzi.... zadziałało na mnie jak płachta na byka,jak wyraźna sugestia od Ciebie dla mnie ,, daj mi spokój,chcę sobie ułożyć życie a ty mi w tym swoją obecnością choćby wirtualną przeszkadzasz " tak to rozumiałem i nie chciałem w tym dalej uczestniczyć,szkoda,że jak miałaś gdzie nic nie pisałaś....

Gość gość
szkoda że ciągle likwidujesz @ widocznie sprawia Ci to wielką przyjemność

Gość gość
Infantylne.

Gość gość
ok infantylnie :(

Gość gość
sorki że w tej piosence jest nawiązanie do tatusia:( wkleiłam ją bo przypomina mi moją siostrzyczkę:(

Gość gość
tak? nie chrzań dobrze wiem że masz brata

Gość gość
Fajna fotka.... kusisz wyglądem Diabełku

Gość gość
chyba chciałeś napisać, Aniołku:)

Gość gość
Cały czas nie daje mi spokoju to co napisałaś,że Cię rzucam przed świętami :( pomimo,ze nie ma to sensu,samo w sobie,w naszym przypadku,to w sumie masz chyba rację...tak to może wyglądać :( wiesz jak bardzo Cię lubię...no właściwie,to nie odpowiednie słowo :( bo to jakiś magnetyczna relacja,której ani ja ani Ty chyba nie ogarniamy,prawda?Nie chcę byś tak myślała,cały dzień mam kluchę w żołądku,smutno mi i źle,że Ci przykrość robię :( jakby nie ta z***bana odległość może by było inaczej,może umiał bym jakoś,tak bez podtekstów być Ci przyjacielem,podporą,pomocą w trudnych momentach,tylko czy bym potrafił? :( kurde wątpię,tego się boję,że nie był bym wystarczająco silny i potrafił widzieć w Tobie tylko przyjaciela....nie gniewaj sie na mnie Żabciu,nie chcę Ci robić przykrości,nie chcę byś przeze mnie smutna albo byś się z mojego powodu denerwowała,masz wystarczająco dużo i bez mojej pomocy problemów,nie miej za złe głupiemu Shrekowi,że nie umie sobie poradzić ze swoim małym rozumkiem 🌻

Gość gość
Myślę ze gdybyś był blisko spokojnie widziałbyś we mnie tylko znajomą na pewno nie byłoby z Twojej strony żadnych podtekstów akurat tego jestem pewna na sto procent, teraz jesteś zupełnie Kimś innym niż ponad dwadzieścia pięć lat temu, całkiem innym człowiekiem czasami gdy tak piszemy "wyczuwam" trochę Ciebie dawnego ale tak naprawdę jest to malutki procent więc się nie przejmuj że zlikwidowałeś @ przed Świętami, wiem że nadal tak jak dawniej masz wyższe uczucia więc jest Ci z tego powodu pewnie głupio, nie ma sprawy, nie przejmuj się wiem że nie jesteś dawnym mężczyzną masz już inny charakter więc wybaczam Ci to zlikwidowanie @ przed samymi Świętami, możesz spać spokojnie....Pozdrawiam Cię serdecznie.

Gość gość
nie jesteś szczera :( ....ironia,połajanki,protekcjonalizm,znasz te słowa,masz wyższe... :( ale ok będę spał, jak miałem pocztę to i tak pisałaś pierdoły albo mnie wkurwiałaś swoimi....wiesz czym :( ! więc nie praw mi morałów,kobieto! Zawsze będę miał do Ciebie sentyment...co mam Ci napisać publicznie??? ok ! zawsze będę kochał to małe,kudłate,blond z mokrą włoszką,zawstydzone dzieciątko które poznałem w górach,pomimo wszystkiego i wszystkim i zawsze będę musiał żyć z piętnem ciula krzywdzącego dwie kobiety !!!! Ale spoko dziecino będę spał spokojnie .... po tylu promilach kurwa by spała po spowiedzi,na razie moja diablico