Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ich brauche dich

Polecane posty

Gość gość
Ja wiem było by takie jak moje,takie jak mam teraz,rodzinne,pełne miłości,radości ale i trosk dnia codziennego,takie by było,jak ja bym je stworzył :( takie jak stworzyłem teraz....

Gość gość
Du alte stinkende Sau ich habe dich nie gebraucht,du asozialer Penner :O

Gość gość
Jakaś biedna pseudo niemka :( żałosne co życie robi z ludzi,nawet poprawnie nie potrafi napisać obelgi :( żal mi jej.

Gość gość
21:24 to superawo:) gratulejszym:) ja was pozdrawlaju:)

Gość gość
bardzo mi miło, zachowanie na wysokim bardzo poziomie nara

Gość gość
21:24 weź już przestań się tak chwalić że z inną kobietą jesteś szczęśliwy, nie obchodzi mnie to wcale

Gość gość
Ten tytuł oddaje wszystko co chcę Ci odpowiedzieć na Twoje wpisy... Nie chwalę się :( odpowiedziałem Ci na pytanie,ze się zastanawiasz jak by to było....to jest odpowiedz,nie chwalenie się!Weź się ogarnij B. A mój poziom??!! Czy ty nie wiesz gdzie ja pracuję ????Teraz są święta! Pomyśl trochę,czy ja mam wolne czy z*********m!!

Gość gość
Jeśli masz zamiar ciągle mnie obrażać i ciągle mi insynuować moje niby chamstwo czy brak kultury czy inne takie :( to dajmy sobie naprawdę spokój....jestem poważnym człowiekiem nie gówniarzem,może tylko gówniarzy znałaś wcześniej i dlatego masz takie dziwne pojęcie o męskim zachowaniu.Mam na utrzymaniu rodzinę podobnie jak i Ty i robię co do mnie należy,naprawdę złą drogę obierasz,drogę do przyjaźni czy koleżeństwa ze mną,raniąc mnie nic nie osiągniesz,....chyba że Twoim celem jest zrażenie mnie do siebie :( ale to i tak Ci się nie uda....zbyt dużą ma do Ciebie słabość i uczucie mimo różnic jakie nas dzielą i naszych sytuacji.Pomyśl B. :( słowa bardziej ranią niż czyny i ciosy :(

Gość gość
ech Ciebie nie da się nie kochać:( jesteś zbyt wspaniałym człowiekiem:( kombinuje jak koń pod górę ale wolę już zostać Twoją przyjaciółką:( naprawdę jesteś fajny mężczyzna:( piszę to ze smutkiem.......

Gość gość
Jestem zwykły,ani zły ani dobry po prostu zwykły...nie kombinuj,żyj po prostu,nie słuchaj emocji,nie działaj pochopnie,nie pisz a potem myśl.

Gość gość
i przestań sobie ze mnie żartować i kpić :( na prawdę jest mi przykro jak tak do mnie piszesz :( to,że nie myślę jak większość facetów,nie szukam przygód,nie jest wg .mnie powodem abyś sobie ze mnie robiła obiekt do drwin... I nie obraziłem się jak pewno sobie zaraz pomyślisz,nie jestem taki obrażalski,tylko mi po prostu bardzo źle z tym że to Ty tak sobie o mnie myślisz....

Gość gość
14:28 nie żartuję i nie kpię wręcz przeciwnie to dobrze o Tobie świadczy że nie szukasz przygód, chyba to oczywiste że dobrze postępujesz

Gość gość
jednak...z Twojego punktu widzenia robię źle :( dla Ciebie robię źle,ale tak jest właśnie,robię źle...ale to nie chodzi o Ciebie,tylko o zasady,moje zasady,Ty jesteś ok,jesteś super Babka i jakby życie potoczyło się inaczej oddał bym za Ciebie życie i byłbym wierny tak jak i teraz jestem,poszedł bym w ogień za naszą rodzinę,gdybyśmy ją mieli razem,bo taki jestem i takie mam wpojone priorytety

Gość gość
no tak, tylko że Nam nie wyszło:( a właściwie co miało wyjść jak nawet nigdy nie zamieszkaliśmy razem, mówię o tamtym okresie gdy byliśmy młodsi......powiem Ci, że straciliśmy coś oboj***ardzo cennego, niepowtarzalnego ale trudno czasu nie cofniemy i tak już zostanie niedopowiedziana historia.......:( czy jakoś tak..........

Gość gość
oboj****ardzo

Gość gość
gość wczoraj Jakaś biedna pseudo niemka smutas.gif żałosne co życie robi z ludzi,nawet poprawnie nie potrafi napisać obelgi smutas.gif żal mi jej. x A gdzie tu niby widzisz jakis blad,specjalistko od siedmiu bolesci ? :)

Gość gość
piszesz po niemiecku jak down z tłumacza google :D he ? Pytania ciemnoto???

Gość gość
nie wyszło,nie pozwolono nam sprobować nawet....cóż teraz to juz historia.

Gość gość
smutne:(

Gość gość
nie dosc ,ze debil to i swinia :classic_cool:

Gość gość
gość wczoraj piszesz po niemiecku jak down z tłumacza google smiech.gif he ? Pytania ciemnoto??? x No to pochwal sie swoimi znajomosciami jezyka debilko :)Gdzie popelnilam bledy,bo mnie to ciekawi ?Rozumiem,ze chcialas sie zwyczajnie do czegos przyczepic ;)

Gość gość
największy był taki,że się urodziłaś :D

Gość gość
zajmij się wsadzaniem ogona, Kaśce

Gość gość
Kaśka...nie znam człowieka :D

Gość gość
no to wsadź go komu chcesz Ich brauche dich!!!!!