Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ich brauche dich

Polecane posty

Gość gość
Co za idiotyzm,ludzie,o czy wy piszecie i z kim?Czy wy się znacie w ogóle?Cheba nie :( a piszecie takie durnoty.

Gość gość
dajesz jakos radę :( ?

Gość gość
tak, nie jest tak źle

Gość gość
jest świetnie, kotku:)

Gość gość
to dobrze

Gość gość
a co u Ciebie słychać wszystko ok?

Gość gość
tak :( dobrze,jak zawsze,normalnie,tak po prostu,tylko tęsknię za tym naszym pisaniem :( serce by chciało rozum mówi nie....

Gość gość
gość wczoraj największy był taki,że się urodziłaś smiech.gif x No widzisz,nie wymienilas bledow,bo twoje znajomosci tego jezyka sa raczej marne :) Wiec milcz,zawistna frustratko ;) 🖐️

Gość gość
Może i jestem ale nie jestem takim prymitywem by obcych ludzi w internecie wyzywać i byc wulgarna ciotą jak ty załosny tworze :( ojca i matki.

Gość gość
15:39 no tak tęsknisz:(

Gość gość
widać, szczególnie ten tel...

Gość gość
eeeh, chciałem :( zadzwonić,na prawdę :( ale nie potrafię....sam nie wiem czego się boję.

Gość gość
Boje sie chyba poruszyć jakaś lawinę :( rozumiesz mnie... ??wątpię :( boje się,że cos może sie zdarzyć...coś co nie powinno...a jednak,przecież my nie mamy przyszłości,tak na prawdę,razem,sama wiesz i ja wiem,więc po jakiego c***a robic nadzieję ...ja Tobie,Ty mnie???!!!po jakiego grzyba ??? :( po co chcesz mnie dalej znać ????Powiedz mi ,po co??? !!!!

Gość gość
patrzę sobie teraz na Twoje zdjęcie ... to w czerwonej bluzce bez rękawków,takie mało wyraźne :( ale ładne,jesteś taka śliczna...nigdy ...nie...moja...:( nigdy...nie...moja....:( ... a prawie czuję Twoje usta :( pamiętam je... zakodowałem sobie to odczucie :( znienawidź mnie,proszę :( bardzo proszę :( ...

Gość gość
Za co mam Cię znienawidzić? i tak już dawno nie jesteśmy razem, nie jesteśmy razem całą wieczność więc o co ja mogę mieć pretensje, rozstaliśmy jako młodzi i tacy dla siebie pozostaniemy w pamięci......dla Ciebie zawsze byłam śliczna, nawet gdy byłam bardzo młodą kobietą....nie wiem jak to się stało że nie jestem Twoja, widocznie takie mieliśmy przeznaczenie.....może i lepiej że nie dzwonisz, wiesz dobrze że nie umiałbyś się mi oprzeć, nie chodzi o mój wygląd, tylko o mój charakter, Ty znasz mnie najlepiej i wiesz dobrze że mam charakter który "współgra" z Twoim bardzo dobrze, jak to się mówi potocznie: "odbieramy na tych samych falach" wiem że bylibyśmy świetną parą... ..nie wykonuj telefonu do mnie, bo moja osoba na Ciebie za bardzo działa......żyj sobie do końca w nieświadomości, kim byłam dla Ciebie naprawdę, już nigdy się tego nie dowiesz........moje zdjęcie na fb jest zrobione na szy

Gość gość
na szybkiego, byle jak..........nie starałam się specjalnie żeby dodać jakieś naprawdę fajne zdjęcia, kiedyś postaram się to zmienić, mi osobiście te zdjęcia aż tak bardzo się nie podobają, przede wszystkim są źle zrobione, pzd

Gość gość
najgorsze to to że masz rację we wszystkim :( nie wykręcę :(

Gość gość
i tak tego nie chciałeś zrobić..........

Gość gość
chciałem,chcę :( ale...chyba się Cię boję,albo siebie samego :( głupie,nie? :(

Gość gość
czemu sie mnie boisz

Gość gość
Wyslij kase frajerze i rogi przypiluj. A mozesz zlizac resztki po jej ksieciu z bajki:D:D

Gość gość
nie wiem...po prostu,boję się zadzwonić :( zresztą sam nie wiem ! W*****a mnie to,że nawet nie można pogadać,ale coś mi mówi że nie można,właśnie :( że nie powinniśmy....

Gość gość
nie powinnismy bo co

Gość gość
bo mam żonę ?? :( a Ty męża,de facto...

Gość gość
No i ????

Gość gość
no tak:( no nie wolno rozmawiać przez telefon:(

Gość gość
Mozna rozmawiac z osobą która jest tylko kolezanką ale nie z kims tak bliskim mi jak Ty :( to rodzi pewne niebezpieczeństwa .... smutne ale prawdziwe :( dobranoc Malutka.