Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie temat z foto want

Polecane posty

Gość gość
Wandzia się zalogowała i zaznaczyła ze ma dystans :D

Gość gość
gość dziś wielki nochal i brak górnej wargi i brak odstępu pomiędzy czubkiem nosa a ustami. xxx I to nazywasz defektem? ALE BZDURY PISZESZ Defektem byłoby gdyby np. nie miala teczowek w oku a jedynie tak rozszerzone zrenice jakby byla na mega haju :D

Gość gość
Wando czy nadejdzie taki dzień że zROZUMiesz że się ośmieszasz?

Gość gość
kusza zakochałem sie w tobie:)

Gość gość
Ale weszłaś z jednym zdaniem pokazać że jest ci obojętne. Wandzia, wiemy że nic nie musisz :D

Gość gość
wiesz po co kusza wrzuciła tu swoje zdjęcie?? i to z dorysowanymi wąsami i broda??? rozumiesz to want??

Gość CzwarteImperium
Podtrzymuję zdanie Want o udowadnianiu. ;) Mogłabym nawet dziś wkleić tutaj zdjęcie twarzy i sylwetki,bo podziwiam Him. ;) Ale musi być element zaskoczenia i żalu, ewentualnej paniki, kiedy przechodzę z kimś na priv i pytam : chcesz zobaczyć jak wyglądam? . :(

Gość gość
CzwarteImperium, przejdziesz ze mną na priv? Kafemen@wp.pl

Gość gość
CzwarteImperium Serio wkleiłabyś swoje zdjęcie? Tutaj?

Gość gość
Podziwia Him która leczy sie psychiatrycznie i jest posmiewiskiem na ogólnym.

Gość gość
Leczenie psychiatryczne nie jest istotne. Ważne kto jakim jest człowiekiem i czy czyni dobro względem innych.

Gość CzwarteImperium
Czy znacie pojęcie sarkazmu jeśli chodzi o Him? ;) Nic nie wklejałam. Ale wkleję jak się wkur...ę. :P Tak naprawdę pewien facet mi to odradza. Bardzo go lubię. :) Nie wiem , może jestem taka szpetna i dba o mój wizerunek. :D P.S. jestem zajęta Kafemenie. ;)

Gość gość
want to want me dziś Mnie nie interesuje co robi Kusza lub ktokolwiek inny z tego forum. Taka jest między nami różnica. xxx To ciekawe po co poszlas w jej slady i fote wkleilas?

Gość gość
Ktoś z gościa wrzuca foto .nie wiadomo czyje. A wy już macie powód do wyzwisk i do******lania.nikogo nie stać na zwykłą opinię skoro już musi ja wyrazić. Kiedyś to forum było na prawdę inne

Gość gość
Szuka faceta:-D

Gość gość
tylko kusza jest na tyle głupia ze wrzuca swoje foto sama, reszta jest madra i tylko ktos wrzuca za nich:D

Czy ja gdzieś potwierdziłam, że to moje zdjecie lub/i, że je tu wyrzuciłam? Mogłabym napisać, że moje - dowiem się, że kłamie. Mogłabym napisać, ze nie jest moje - dowiem sie, że kłamie. Podobnie mogę potwierdzać lub zaprzeczac temu, czy ją tu wrzuciłam. Pytam po co? Nigdy prawdziwa odpowiedź nie będzie da Was wiarygodna.

Gość gość
Gdyby ktos wkleil moje zdjecie, lub tez nie moje a pisalby ze to ja, na pewno bym to sprostowal. Nie mozna czyjas geba podcierac sobie doopy.

Gość gość
Wandzia forum to naprawdę nie jest miejsce dla ciebie :O

Gość gość
CzwarteImperium, widziałem kiedys zdjęcie połowy Twojej twarzy, podobno masz tez spore piersi i kobiece kształty. Szczerze, to kręcisz mnie i chciałbym sie z Toba przed/ymac. Stad ten priv, choć wiem, ze z seksu nikłe szanse. Choć w sumie jestesmy z tego samego miasta. Kafemen@wp.pl

Gość gość
CzwarteImperium, widziałem kiedys zdjęcie połowy Twojej twarzy, podobno masz tez spore piersi i kobiece kształty. Szczerze, to kręcisz mnie i chciałbym sie z Toba przed/ymac. Stad ten priv, choć wiem, ze z seksu nikłe szanse. Choć w sumie jestesmy z tego samego miasta. Kafemen@wp.pl

Gość gość
dokładnie, niech te dziewczyny to zgłoszą moderacji, niewiadomo kogo następnego priva wyciągną

Gość gość
Syf kiła i mogiła. Jedno wielkie ku/res/two/ :-O

Gość CzwarteImperium
Spore Kafemen to niestety nie są. :O Want ma większe. Ja mam średnie. ;) Jedno miasto...ach...świat jest mały. ;)