Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będę przewrotny. Nikt inteligentny tutaj nie siedzi.

Polecane posty

Gość gość

Ludzie inteligentni mają o wiele ciekawsze zajęcia, poza tym mają bardziej rozwinięte umiejętności społeczne i nie kłóciłiby się tutaj. IQ osób tutaj przebywających mieści się w zakresie od 90, do 110 maksymalnie. To jest totalna przeciętność.

Gość gość
Co tutaj robisz? :(

Gość gość
Witamy w klubie :-)

Gość gość
detektywpetrov 2015.12.12 wara od want psy detektywpetrov 2015.12.12 znam, fajna kobieta lapka.gif detektywpetrov 2015.12.12 imienia nie zdradzę. a od wolfa to też wara! honorowy człowiek! oto najgorsza patologia z działu ero: pokazywarka.pl/patologia_z_ero/ zgłoś gość 2015.12.12 to detektywie znasz jej imie? detektywpetrov 2015.12.12 tak detektywpetrov 2015.12.12 imperium to silna, piękna kobieta. nic sobie nie będzie robić z powodu imienia. o want nic nie powiem. detektywpetrov 2015.12.12 widmo to spoko facet oczko.gif a want, może i kamila, a może i nie, nie interesuj się lapka.gif gość 2015.12.12 a skad wiesz ze kamila? a detektyw to ciekawe ze tak broni want. może cos go z nia łączyło? detektywpetrov 2015.12.12 może łączyło, a może nie, ale tobie nic do tego. jestem mocny! detektywpetrov 2015.12.13 tak, want jest moim zdaniem ładna. zdecydowanie może się facetom podobać. żadnych fotek nie będę wrzucać. chyba że zwyroli z mojej listy, o ile bym takie posiadał w mojej detektywistycznej bazie.

Gość gość
Jako autor mieszczę się w "normie" forumowej ;-)

Gość gość
zaraz się zacznie sraka tych patoli stałych userów forumu w tym temacie :D:D:D tyle do powiedzenia mam 🖐️

Gość gość
:o po 30? buahahahahahhahahahahahaahahahahahahahahaahhaahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaahhaahhahaahhahahahahaahhahahahahaahahahhahahahahahahahahahahaahahahahahahhaahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahh

Gość gość
IQ **większości** osób tutaj przebywających mieści się w zakresie od 90, do 110 ale są wyjątki... nieprecyzyjna ocena początkowa wrzuca autora do jego własnego wora...

Gość gość
Uwazam, ze nie ma tutaj wyjątków. Inteligentni tutaj nie wchodzą lub po szybkim rozeznaniu szybko uciekają stad na zawsze.

Gość CzwarteImperium
A co z tymi, którzy lubią się ogłupiać albo prowadzą badania naukowe typu "Ludzkie "Ja", a "życie" w sieci"? :(

Gość gość
@20:52: a ktoś inny, podobny do ciebie, uważa, że Ziemia jest płaska, stoi na słoniach, a Słońce lata wokół nas...

Gość gość
Nikt inteligentny nie lubi sie ogłupiać, a ci "naukowcy" nie "siedzą" tutaj. Jesli nawet robia tutaj badania (w co mocno watpię), to nie zaliczają sie do grupy forumowiczy.

Gość gość
detektywPetrov 2015.12.12 IMPERIUM usta.gif MOJA KOCHANA A. serduszko.gif WWWW detektywPetrov 2015.12.12 JESTEM DETEKTYWEM KOCHANA AGO usta.gif ALE NIE MARTW SIĘ, NIC WIĘCEJ NIE ZDRADZĘ MISIACZKU MÓJ oczko.gif WWWW detektywPetrov 2015.12.12 NIE MARTW SIĘ IMPERIUMoczko.gif NIC JUŻ WIĘCEJ NIE POWIEM. BUZIAK PEREŁKO usta.gif WWWW gość 2015.12.12 Detektyw za 1 zł wysypał Imperium . Wyzywa Nowego idiotka tzipe mu nadstawia. Wyhejtowani wszyscy , królowa z czarnym okiem została lapka.gif Zgłoś WWW detektywPetrov 2015.12.12 JEJ "OCZKO" NIE JEST CZARNE TYLKO RÓŻOWIUTKIE I BARDZO SMACZNE oczko.gif

Gość gość
20:58, czyli chcesz sie pokłócić? Tak wyglada Twoj komentarz. IQ 90-110?

Gość gość
Nikt bardzo inteligentny nie chwali sie swoim IQ

Gość gość
detektywPetrov dziś JA JESTEM MOCNY! I MAM WYSOKIE IQ! cool.gif x chyba jak na DEBILA wysokie 😴 bo mądry albo normalny to ty nie jesteś 😴

Gość gość
:D:D:D

Gość gość
kurfa, tyle lat minęło, a Damian wciąż MOCNY :-D

Gość Inteligencja_w_kieszeni
Inteligentni bardziej od poprądolenia sobie wolą poczucie wyższości. To daje im większe podniecenie od seksualnych tematów. Temat forów im obojętny, bo i tak tylko własne teksty są dla nich interesujące. W związku z tym inteligentni są nuuuuuuuuuuuudni! Wolicie dziewczynę inteligentną, czy cycatą, albo chociaż bezwstydną?

Gość gość
wstydną, z małumi cyckami, wysoką pełnoletnią z warkoczami :D

Gość gość
inteligentni ludzie nigdy się nie nudzą :), to ich dar od B

Gość gość
Jak to kto się nie nudzą? Nudzą się głupim paplaniem Innych. Bo Inni niż Inteligentny są z definicji głupsi od Inteligentnego . Faryzeusze byli o wiele inteligentniejsi od motłochu. Oni by nie wycięli takiej głupoty jak Jezus. Jestem sceptyczny co do Osoby Darczyńcy Inteligentnych. B? Z tym Darczyńcą jedynie Jezus sobie poradził. Prostacko i stanowczo. A Dawca Inteligencji, póki co, rozszerza swe włości. Póki co.