Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śnił mi się dzisiaj Edeczek ( MIREK 20PARO LETNI)

Polecane posty

Gość gość
cz. 2 jest borok samotny i sponiewierany więc zakłada nowy temat - że lulok obejsrany I CO TY NA TEN TEKST EDZIU?

Gość gość
to ci dopiero tekst, pra? a nie takie tam aby ino PPI PI P***A NAD GŁOWĄ. WYPASIONE RYMY, zwróć uwagę

Gość gość
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tytoń, na lewo? A wiersz przeczytałeś??

Gość Adelhida
aja tam w pracy. Ja zaczełam palić w podstawówce, za moich czasów nie było gimnazjum więc w 8 klasie zaczęłam palić i nikt mnie nie zmuszał i nie uczył. Każdy jest kowalem swojego losu. Alkoholik też zawsze ma na wszystko wytłumaczenie. NIKT NIKOGO DO NICZEGO NIE ZMUSZA. Ja nppalę bo chcę, nie widzę powodów dla których miałabym pozbawiać się tej przyjemności.

Gość gość
mireczek edeczek na kafe biadoli ze z głodu to aże brzuszek go boli zakłada tematy o p*****h pierdzących i o petach płuca żrących Majty w miednicy se pierze od matki na papierochy kase bierze nie wie co to lulok a na pewno swedzi go pulok jest borok samotny i sponiewierany więc akłada nowy temat - że lulok obejsrany CO TY NA TO?

Gość Adelhida
mnie się wiersz bardzo podoba, rymy dycki wypasione. Wielki pozytyw dla autorki :)

Gość gość
moze niech bohater tego wiersza sie wypowie, pliss bo chce isć na peta , a ty Mirku zastój m i robisz

Gość gość k 34
MIREK 20PARO LETNI Co robić? Przestać oczekiwać, że ktoś da Ci jakiekolwiek odpowiedzi i poprowadzi za rączkę. Wiesz czemu nic nie robisz? Bo to bezpieczne, nie ryzykujesz porażki, rozczarowania, odrzucenia etc. Ale porażka i rozczarowanie to codzienność w dorosłym życiu. Nie chodzi o to by ich unikać tylko by umieć sobie z nimi radzić i wyciągać z nich wnioski. To nie jest wcale trudne, to tylko Tobie się tak wydaje.

Gość gość
jak to? Ino aby 2? A po co od razu temat zakładać? Ciekawe czy na facebukach tez tak piszesz

Gość gość
pierdu sterdu gość k 34 , daj mirkowi skupić sie na wierszu

Gość gość
mireczek edeczek na kafe biadoli ze z głodu to aże brzuszek go boli zakłada tematy o p*****h pierdzących i o petach płuca żrących Majty w miednicy se pierze od matki na papierochy kase bierze nie wie co to lulok a na pewno swedzi go pulok jest borok samotny i sponiewierany więc akłada nowy temat - że lulok obejsrany CO TY NA TO?

Gość gość
to co nie podoba ci sie tekst?

Gość Adelhida
on ci robi zastój a ty rano do roboty nie wstaniesz :) A ja mam wolne więc mogę se pospać do pół 8 rano. Ależ mam luksus. Bo potem będę mieć D na głowie i Jeszcze ło matko Krzysia. mmmmmmm Zapomniałam, że jeszcze z nim spotkanie w interesach. Ale to na 11 dopiero to się zdążę wyrychtować. I moja koleżanka będzie zapierniczać z buta z tobołami a ja se aby samochodem. :). Idzie koleżanka na peta? Bo ja już chyba gaszę lap.

Gość gość
aby nic, pacz pani Adelhide specjalnie dla niego napisane i NIC, mmm toś mnie pan uraził

Gość gość k 34
gość dziś Mirek lepiej przyswoi Twoją poezję jeśli wcześniej dojdzie sam ze sobą do ładu :-)

Gość gość
nie obrażaj mej koleżanki ze ona jakas mysiasrysia. Zilwija to jest. Ileż my żeśmy się wierszy w młodości napisały i piosenek na grały. Kajś winna być ta kaseta z nagraniami u mej Madriny, tylko, że w dzisiejszych czasach nie byłoby jak jej odsłuchać.

Gość gość
juz tam MYSIASYSIA jam sywija

Gość gość k 34
MIREK 20PARO LETNI dziś Byle nie o pieniądze :-)

Gość gość
papa miruniu eduniu ide na peta z kolezanka na kibel porozmawiać przez fona.Bo wiesz jak pece to siedze na kiblu i ona tyz. I rozmawiamy o tobie. to DC Edziu pa pa , do jutra

Gość gość
mmmmmmm to nie miły dla poeziji. On jest tak przejęty żaleniem się nad sobą, że nic do niego nie dociera. Jakbyśmy go wzięły do nas do pracy z koleżanką i ze 2 razy do hurtowni i by poczuł ten nasz klimat to by po tygodniu nikt go nie poznał. Uśmiech z gęby by mu nie schodził.

Gość gość
a cóżeś sie tak uczepił tej k34 , zem zazdrosna , już żem ci nie w nos?

Gość gość
toś nie miły, jeszcze zatęsknisz za mną i mą koleżanką ziliwiją . Teraz to nam zdrady robisz z Panią k34. A tak wgl to ja można by rzec M35. DC

Gość gość k 34
A ta prośba?

Gość gość
Pozytyw dla Cie ze wiesz co to DC bo niektórzy nie wiedzą

Gość afowa
usiadło mu coś na nosie i zawiesił nos, bo mu ty nie w nos. I nie na rękę już pisanie z tobą zilwija. Puć na peta, ja cie nie opuszczę

Gość gość k 34
Nie podaję na forach. Jeśli chcesz to podaj swój albo gg.

Gość gość k 34
Jestem. Widzę, że też nie jesteś specjalnie wyrywny, żeby tego maila podać :-) Jak będziesz chciał kiedyś pogadać to jestem tu co parę dni to Cię złapię. Ew. pójdziemy na jakiegoś czata.

Gość gość k 34
Ok, możesz już skasować. Odezwę się jutro.

Gość gość k 34
Dobranoc. Nie myśl o sobie źle.