Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czego to objaw

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż lubi się całować, pieścić piersi. Nie całuje mego ciała ani w szyję. Problem bo nie chce mnie pieścić na dole czyli cipki. Czuję ze go brzydzi. Mówi ze mam duzo śluzu i mokra itp ale nawet nie umie jej pieścić i nie chce mnie tam dotykać. Mam naprawde normalną cipkę i mam tego dość. Czuję się poniżana ostatnio chciałam to się zaśmiał i mówił że go paluszki bolą i to niby głupi żart itd. Ja potrzebuję tego typu pieszczot..za narzeczeństwa to było to samo. Raz powiedział ze go brzydzi ale potem to odkręcał. Mam wrażenie że nie chodzi o moją ale ogólnie o cipki. Ja mam zadbaną cipkę i uważam że ładną. Czuję sie poniżona bo robiłam mu kilka razy loda a on mi nawet palca nie wsadził. Myśle nad zdradą. Chce by mnie ktoś wypieścił. I mam podejrzenie ze moze on jest pedofilem? bo lubi bajki i gra w durne gry...co myślicie przesadzam... bo czego to objaw ze nie lubi mnie tam dotykac mimo ze mam normalną cipke.

Gość gość
ale stoi mu na mój widok...ale było też tak za czasów chodzenia ze całowaliśmy sie itd czułam ze mnie pożąda leżałam naga w majtkach ale nie wsadził mi...choć mu stał i to trwało dwa lata bez seksu z tym ze raz mnie rozdziewiczył...

Gość gość
Wpadnij do mnie ja wolę nawet lizanko od samego seksu, więc mogę cię wylizać porządnie :P

Gość gość
A gdzie mieszkasz? pewnie daleko...

Gość gość
Żartowałem, zajęte kobiety mnie nie kręcą :P Ale tak dla zaspokojenia ciekawości jestem z Wawy.

Gość gość
ja też żartowałam a tak swoją drogą czemu Cię nie kręcą?

Gość gość
Ja Ci mogę pomóc jestem lesbijka.

Gość gość
A po co mam latać za zajętymi jak jest mnóstwo wolnych? Nie lubię się dzielić kobietami.

Gość gość
Nie dzięki ja nie jestem lesbijką..no naprawde czemu tak jest...jestem nie dopieszczona...

Gość gość
gej zalozyl ten debilny topik albo zniewiescialy koniotrzep z malutkim k***sikiem

Gość gość
23.04 a jak by Ci się kiedyś podobała jakaś... wyszła by za mąż i potem nagle się odezwała i wyznała ze Cię pragnie to tez byś dał sobie z nią spokój?

Gość gość
23.05 Nie, nie gej.

Gość gość
a jak by Ci się kiedyś podobała jakaś... wyszła by za mąż i potem nagle się odezwała i wyznała ze Cię pragnie to tez byś dał sobie z nią spokój? x Jeśli jakaś kobieta mi się podoba, ale nie jest mną zainteresowana, to automatycznie podobać mi się przestaje i już ja nie jestem nią zainteresowany :) Musiałby być idiotą aby chcieć byś z kimś kto sam nie wie czego chce i najpierw jest z innym, a potem zmienia zdanie i chce być ze mną, takie osoby są rozchwiane emocjonalnie i związki z taką osobą są mało przewidywalne i ryzykowne.

Gość gość
23.12 tak jestem rozchwiana emocjonalnie ... :-( jak go mogę zdobyć ? da się wogóle??

Gość gość
23.12 a nie jest tak ze jak jakas nie jest zainteresowana to chcesz ją zdobyć przeciez faceci to zdobywcy

Gość gość
prześlij mi fotkę swojej cipki autorko a powiem ci czy wszystko z nią w porządku ;)

Gość gość
a nie jest tak ze jak jakas nie jest zainteresowana to chcesz ją zdobyć przeciez faceci to zdobywcy x Ale jaki jest sens zdobywania zajętej kobiety? Nawet gdyby ona dała się odbić, to skąd pewność że mi byłaby wierna i nie odbiłby mi jej ktoś inny, skoro ona taka niepewna swoich uczuć? Albo się z kimś jest i się tą osobę kocha, a wtedy nie zwraca się uwagi na innych, albo się jest z kimś tylko po to aby nie być samotnym... a takie dziewczyny mnie nie interesują.

Gość gość
23.21 ja wiem ze jest wporządku. Tylko co jest mojemu mężowi

Gość gość
23.24 wiesz różnie to jest każdy przeszedł swoje w zyciu. Różnie to jest moze byc jak twierdzisz a też tak że mozecie byc razem do konca życia. A jaką masz pewnosc ze wolna Cię nie zdradzi.. taką samą.

Gość gość
Po prostu tego nie lubi i tyle, tak samo jak są dziewczyny co nigdy nie zrobią loda, albo zaakceptuj ten fakt, albo zastanów się nad rozwodem i szukaniem nowego partnera, ewentualnie zostaje ci kochanek.

Gość gość
A jaką masz pewnosc ze wolna Cię nie zdradzi.. taką samą x Rachunek prawdopodobieństwa mówi jasno, osoba która raz zdradziła (dała się odbić) to prawie 4-krotnie wyższe ryzyko zdrady ponownej. Zajęte mnie nie kręcą i tyle, w ogóle na takie nie zwracam uwagi, choćby nie wiem jak były piękne.

Gość gość
23.28 naprawde? nawet pieścić nie lubi ręką...dziwne to dla mnie ..juz nawet pominę minetę ale jestem jego żoną i żaden mnie wcześniej nie miał i byłam tylko jego tym bardziej nie powinien mieć obrzydzenia..ja tego potrzebuję..

Gość gość
Ty go powinnaś znać lepiej i jemu powinnaś zadać to pytanie, ja na szczęście takich problemów, ani ograniczeń nie mam i uwielbiam pieścić kobiece ciało, a już zwłaszcza cipkę, a im bardziej wilgotna tym lepiej :)

Gość gość
Zrozumiałam już, ze nie zwracasz uwagi ale mylisz się do tej pewności porównując to że wolna nie zdradzi. Ryzyko jest takie samo wolnych ludzi i mężatek czy żonatych.Chodzi mi o to ze jak związesz sie wolna kobieta to ona moze zataić pewne fakty i sie nie dowiesz np kogoś zdradziła. Nie wiem czy to dobrze wyjaśniłam ale chyba wiesz o co mi chodzi

Gość gość
23.37 Zadawałam mu to pytanie i nic tyle odpowiedział, że on tak ma

Gość gość
Tak samo ja byłam kiedys wolna i poznał mnie mąż i byłam dziewicą bo jest moim jedynym facetem i co jaką on ma teraz pewność?? jak ja myśle o zdradzie..

Gość gość
w sumie ja też nie wiem czego to objaw, pewnie jakaś fanaberia z dziecięcych lat, swoją drogą miałam kiedyś kumpla i on też miał taką fanaberię, brzydził po mnie wino z gwinta pić, zresztą nie tylko po mnie, po koleżankach też, i zawsze wycierał łapą na dodatek brudną, bo po winie często gonił lać :(

Gość gość
23.47 ja autorka tez sie brzydze pić po znajomych, przecież ktoś moze być chory grypa itd ale to mój mąż mam do niego zaufanie i do jego ciała i tez tego oczekuje od niego

Gość gość
ale mylisz się do tej pewności porównując to że wolna nie zdradzi x Ale ja nie twierdze że wolna nie zdradzi, mówię tylko o rachunku prawdopodobieństwa, a przy wolnej można mieć chociaż nadzieję... zresztą gadanie o tym i tak nie ma sensu, bo zajęte to nie mój target, po prostu mnie nie interesują, również z powodów moralnych. To po co wychodziłaś za niego za mąż skoro nie był w stanie cię zadowolić? Seks to dosyć ważna sprawa w związku, bo bez tego dochodzi właśnie do zdrad.