Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czego to objaw

Polecane posty

Gość gość
A przez majtki cię dotyka? może on ma ogólnie obrzydzenie do rzeczy wilgotnych i obślizgłych

Gość gość
23.52 nie wiem sama...bardzo się zakochałam w nim...mijały lata...ja byłam nastolatką to ze nie chciał seksu to myślałam ze mnie szanuje...a powiec mi 2 lata chodzenia i ja leze setki razy naga w majtkach a on nie inicjuje seksu tylko pieszczoty i oczywiscie ja mu dogadzam a on mi nie...przybliżę ...wiem ze był podniecony i stał mu itd po 8 miesiacach seks pierwszy i znów 1.5 roku bez seksu... zdrowy facet by chciał włożyć a on nie mimo ze mu stał wolał żebym my penisa dotykała i konczył. Miałam wtedy kolo 19lat i jak teraz sobie to przypomne to czuje upokorzenie...bo wtedy myslałam ze mnie szanuje i nie chce seksu a ze mu konia wale to kurde fest szacunek :-(

Gość gość
przez majtki tak ale rzadko

Gość gość
znaczy 17 lat go poznałam a po dwóch latach zaczelismy współzyć z tym ze wczesniej po 8 mies chodzenia był pierwsxy raz...on wolał pieszczoty mimo ze stał mu i był podniecony

Gość gość
to ja idę spać- autorka. Dobranoc

Gość gość
Najwidoczniej seks go brzydzi, może boi się ciąży, albo taki stosunek do seksu wyniósł z domu, że to coś brudnego i nieetycznego. Pozostaje mi tylko współczuć, ale jego zachowanie już od początku waszej znajomości wskazywało, że ma z tym jakiś problem.

Gość gość
Kryptogej na 100%

Gość gość
ale uprawiamy sex teraz tylko nie pieści mi cipki