Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta 500 kcal. Start od jutra

Polecane posty

Gość gość

Witam, przez ponad 2 tygodnie byłam na diecie ok. 500 kcal i schudłam 7 kg. Od jutra zamierzam ją kontynuować. Do świąt pozostało jeszcze trochę czasu. Styczeń mam zamiar powitać w trochę mniejszym rozmiarze. Pozdrawiam :)

Gość gość
Przywitasz efekt jojo :D

Gość ola98p
a nie prawda, nie będzie JOJO jesli wyjdzie dobrze z tej diety czyli bedzie co tydzień zwiekszała bilans o jakieś 50-100 kcal :) ale głupotą jest robić taką dietę przed świętami. lepiej po :)

Gość gość
to nie dieta, to prawie glodowka :O przeciez takim sposobem rozwalisz sobie metabolizm ...

Gość gość
Trzeba być zdrowo nienormalnym żeby stosować dietę 500kcal. Mówcie co chcecie, ale jojo gwarantowane na milion procent!!!

Gość gość
większość dziewczyn tutaj zaczynało od głodowych diet i tez miały prawidłowo wychodzić z diety, a teraz siedzą tu na forum od lat i są coraz grubsze. Dziwczyno zmień plan; dieta „mniej żreć” ograniczenie cukru i pochodnych i trochę r u c h u. Będziesz chudła powoli , ale kilogramy nie wrócą.

Gość gość
Chętnie się przyłączam do wspólnego dietowania.:-)

Gość gość
Nawet diety 1000 kcal nie można stosować tak długo, a co dopiero 500. To głodówka i gwarantowany efekt jojo.

Gość gość
Nie mam zamiaru nikogo przekonywać do tej diety ani tłumaczyć się z moich decyzji. Ja chcę ją przeprowadzić.

Gość bella  86
Codzienna gimnastyka, kilka małych psiłków, unikanie węglowodanów i tłuszczów, ale nierygorystycznie oraz ostatni posiłek 18-19 godz.To moj styl życia i nie tyję.

Gość gość
Super,że prowadzisz zdrowy styl życia

Gość gość
Jestem na 500 kaloriach drugi dzień, jak na razie waga wskazuje 1,5 kg mniej. Czyli organizm zużywa glikogen, który wiąże wodę. Czuję się bardzo dobrze, lekko, nie mam żadnych negatywnych objawów.