Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yemiin

do właścicieli salonów fryzjerskich pytanie

Polecane posty

Gość Yemiin

Czy któraś z Was prowadzi własny salon fryzjerskich? Jakie macie w swojej ofercie zabiegi na włosy? Jakie produkty głownie wybieracie? często uczestniczycie w szkoleniach? Sama się przymierzam do rozszerzenia oferty w swoim salonie.

Gość gość_sylwia_tarchoDesign
Hej. JA prowadzę salon fryzjerski w wwie, co do zabiegów na włosy to głownie pielęgnacyjne, odbudowujące - ostatnio mamy nowość Replex, długo się zastanawiam ale się zdecydowałam i nie żałuję, klientki zadowolone wracają:)CO do innych produktów to mam swoją zaprzyjaźnioną hurtownię fryzjerską i tam kupuję. A jeli chodzi o szkolenia - ważne jest jednak żeby często się doszkalać i być na topie, nigdy wiedzy za dużo:)

Gość gość
My prowadzimy salon w Poznaniu www.salonmagia.eu i używamy do koloryzacji L'Oreal, Artego, Matrix ogólnie tylko korzystamy ze sprawdzonych kosmetyków.

Gość gość
Ja ostatnio w swoim salonie wymieniłam oświetlenie na nowe LED od www.przemyslowelampyled.pl i jestem mega zadowolona. Wszystko jest teraz bardziej widoczne, a w takim zakładzie to przeciez podstawa, a co najważniejsze rachunki sa znacznie niższe.

Gość zemka
Od maja chcę otworzyć własny salon fryzjerski. Póki co mam lokal- robię tam remont, by dostosować go do swoich potrzeb. Muszę kupić też wyposażenie- na http://www.pro-sprzet.pl/ widziałam sporą ilość takich produktów. Co do zabiegów- jeszcze nie myślałam o tym. Pewnie najpierw rozpoznam rynek, a dopiero wtedy zdecyduję się na jakieś droższe zabiegi.

Gość gość
Mam takie standardowe jak cięcie, farbowanie, ombre itd. ale tez zabiegi pielegnacyjne na wlosy. No i teraz wybieram sie na szkolenie trychologiczne hair medici- po nim bede mogla prowadzic w salonie takie uslugi jak badanie skory glowy, wlosow :) wiec full wypas bede miec w salonie ;)

Gość gość
Ja mam oświetlenie LED u siebie w zakładzie od www.swiatlo.warszawa.pl. Od razu widac roznice w jakości oświetlenia.