Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SPOTYKAM sie za Kase..tylko kase.po co facet z ktorym ide pyta czy mam chlopaka?

Polecane posty

Gość gość

Ze wzgledu na sytuacje finansowa tragiczna.. chodzi o pieniazki na jedzenie,a nie ciuchy itp.. Spotykam sie z facetami za pieniazki... ehh prosze nie oceniajcie... co drugi facet z ktorym spotykam sie ..pyta czy mam chlopaka,po co im to wiedziec zastanawiam sie? czy to wazne ?...

Gość gość
to pytanie o chlopaka.. ? po co im to wiedziec,jest innych bardziej interesujacych pytan..

Gość gość
Może chcą wiedzieć czy ktoś im nie przywali. Może chcą cię ocenić na ile się szmacisz.

Gość gość
"ocenic na ile sie szmacisz" .. ?

Gość gość
Jak głupi to się pyta ! Za pieniądze idzie się po to by sobie ulżyć lub zrobić na złość swojej kobiecie. Płaci się i za chwilę zapomina z kim się było. Nie szuka się wśród dziwek żony, a jeśli tak to taki chłoptaś ma coś z deklem.

Gość gość
nie zrozumie sie facetow..

Gość gość
nie pcham sie..jakbys nie mial co do zjedzenia.. byl samotny.. bez jakiejkolwiek pomocy,to bys zrozumial..

Gość gość
Dlatego wole dziewice wiadomo o takiej ze nie byla d***** :)

chyba widzisz,ze jestem kobietą,więc nie wiem po co zwracasz się do mnie w formie męskiej. Pragnę Ci tylko uswiadomić,że pytania zadawane przez tych facetow nie mają żadnej wartości. Dla nich jesteś zwykłą szmatą. Więc nie doszukuj się,że te pytania mają jakikolwiek wiekszy sens. A swoją drogą nie chwal się tym na prawo i lewo,bo wielu facetów nie szanuje kobiet,ktore sprzedawały się za pieniądze.I tu żadna trudna sytuacja nie jest usprawiedliwieniem.Wiele kobiet jest w ciezkiej sytuacji,mają dzieci i prostytucją się nie trudnią.Łapią po kilka etatów i ciężko zapieprzają.

Gość gość
Ktos dobrze napisal pytaj sie bo chca sie dowiedziec jak wielka zdzira jestes - ja bym z tego powodu pytal :)

Gość gość
a co ma posiadanie chlopaka,do bycia zdzira?

Gość gość
pewnie facetowi nigdy nie przyzna sie ze sypala sie za kase

Gość gość
bo po co sie przyznawac facetowi, a czy on przyzna sie kobiecie ze korzystal z prostytutki? ktory ci sie przyzna? i bierzecie pozniej takich po prostytutkach..

Jesli to kolezanka z poprzedniego topiku to istnieje duze prawdopodobienstwo,ze sam sie dowie bez udzialu Jej wyznań. Jaka dzivvka pozyskuje klientow w gronie osob ktore zna....

Gość gość
Koniecznośc usprawiedliwia dzialanie. bierz kase ile się da.

Gość gość
Nie ma usprawiedliwienia dla prostytucji, chyba nawet lepiej żebrać. Bez przesady, jest sporo niskopłatnych prac w Polsce. Naprawdę trzeba się postarać, żeby MUSIEĆ uprawiać prostytucje. Może w krajach 3 świata, ale nie u nas. Zresztą na internet i komputer jakoś pieniądze masz....

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
Cześć dziewczyny. Jestem studentką i piszę pracę dyplomową o zjawisku prostytucji kobiecej. Czy znalazłyby się wśród Was chętne, które udzieliłyby mi całkowicie anonimowego wywiadu dotyczącego Waszej historii? Pomysł jest taki- wysyłam Wam ankietę do wypełnienia na maila, Wy wypełniacie i odsyłacie. Pytania ciągle opracowuję, myślę, że będą gotowe do połowy lutego. Naprawdę, uratowałybyście mi życie :) Jakieś chętne? Jeśli tak- proszę o komentarz, podam swojego maila do kontaktu. Dziękuję z góry !

Gość gość
kasę można zarobić uczciwie, wystarczy zapisać się do urzędu pracy w twojej miejscowości , a tam w tym urzędzie zapisać się na kurs kasjerki dla marketu. Natomiast obecne twoje zarobkowanie grozi ci utratą zdrowia (brzydkie choroby weneryczne) , brakiem opieki zdrowotnej , emerytury jak również zniszczeniem swego losu. przeczytaj stronę pod hasłem : piotr żywy płomień , w wyszukiwarce.