Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwują mnie faceci zboczeńcy tzw fetyszyści, coraz więcej dewiantów jest !

Polecane posty

Gość gość

chcą lizać spocone stopy, wąchać śmierdzące skarpety, rajstopy, majtki, buty masakra k***a skad sie bierze tyle tego 'czegos' ? juz nie mowie o fanach moczu, bo takich jest wielu, chcą by im do ryja sikać

Szacuje się że 11 milionów Polaków ma mniejsze lub większa zaburzenia psychiczne i potrzebuje pomocy.

Gość gość
Mocz ma właściwości lecznicze i co się dziwisz, że niektórzy o tym wiedzą.

Gość gość
Powiedziała zdenerwowana na wąchaczy skarpet idiotka :D

Gość gość
Się wygadała i tyle. Są różne fetysze i nic nie poradzimy. Ja mam np. : owłosienie u kobiety to mnie kręci i nic na to nie poradzę.

Gość gość
Die Nacht dziś Kto i na jakiej podstawie tak szacuje?

Gość gość
Mi też działają na nerwy tacy ludzie autorko, a jestem facetem.:classic_cool: True samcem alfa.:classic_cool:

Gość gość
też mnie to wkurza; naoglądają się p****li i im odpier... coraz więcej tych zyebów :o

Gość gość
to prawda, ja czasem wchodze na czata pogadac, pofantazjowac, albo z nudów i coraz czesciej trafiam na zboczenców :O:D ostatnio koleś mnie zapytał - czy mam czasami spocone stopy po pracy albo czy sie mocno poce bo chcialby wąchać znoszone majtki :O inny zbok jak gadalismy pytal czy mam rodzenstwo, ja ze mam siostre i przyrodniego brata, a on czy chodzimy przy bracie nago, czy oglądam sobie cipki z siostrą itp :O

Gość prawictwo pospolite 152
ja też mam fetysz , ale nie powiem jaki , bo nie musicie tego wiedzieć.. Właściwie to mam dwa fetysze

Gość gość
Ja jestem takim fetyszystą. Zamawiałem znoszone stringi, rajstopy, skarpetki, jeszcze nie mam w kolekcji szpilek, i podpasek, tamponów. Nie wiem dlaczego mnie to podnieca, może to związek, że pociąga mnie uległość wobec kobiet.

mnie akurat stopy kobiece nie kręcą , uważam je za aseksualne noszona bielizna też mnie nie kręcie

kręcą mnie duże tyłki do tego mam słabośc http://www.fotosik.pl/zdjecie/10216fb21e18aa1e w ogóle oglądanie tyłków w róznych pozychajch wypiętych , wyprostowanych , ale dużych i najlepiej bladych

w ogóle oglądanie tyłków w róznych pozycjach wypiętych , wyprostowanych , ale dużych i najlepiej bladych wypięty i duży tyłek przed moją twarzą albo na moich kolanach to super sprawa

Gość
większość osób ma jakiś fetysz-coś co najbardziej nas kręci w seksie, na co zwracamy uwagę,(też coś takiego mam) aczkolwiek to co napisałaś-spocone stopy, śmierdzące skarpety, rajstopy, majtki, buty to dla mnie coś naprawdę obrzydliwego.:O:O na szczęście jak na razie nie spotkałam takiego zboka. ;)