Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto pije siemię lniane?

Polecane posty

Gość gość

Pijecie mielone siemię lniane? Z jakich powodów zaczęliście je pić? Zgaga, problemy z żołądkiem? A może chodzi o urodę? Dużo ostatnio naczytałam się nt mielonego siemienia lnianego i przymierzam się do jego kupna. Ktoś może polecić jakieś konkretne siemię czy to nie ma znaczenia?

Gość 5_monika
piję gotowane w całości, najczęściej złociste, czasem też brązowe albo robię ciastka owsiano-lniane. Na urodę oba sposoby działajaą tak samo.

Gość gość
piję kiedy mam kłopoty trawienne .. nie lubię tego ale kiedy mam nieżyt żołądka to nie mogę nic jeść i wymiotuję i chociaż jem ten len po parę łyżeczek :p ja mam mielony zalewam wrzątkiem ciut osalam i odstawiam na 5 minut

Gość gość
co do firmy to najlepiej mi podchodzi z herbapol

Gość gość
co do firmy to się bujaj

Gość gość
Pije złociste mielone siemię lniane Gal odkąd zaczęłam miewać problemy z nawracającą zgagą. Picie lnu poleciła mi mama. Miała rację, bo od kiedy piję ten kisiel nie mam w ogóle zgagi. Siemię lniane dobre jest też na włosy, jak i dla odchudzających się :)

Gość gość
Jak pijecie len mielony? Bo ja zaparzony, ostudzony i odcedzony. A mój mąż mi powiedział że to co wylewam to też powinnam. I jestem w kropce bo piję od 3 dni i odcedzam może źle robię. A jak wy pijecie?