Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajomi uważają mnie za snoba

Polecane posty

Gość gość

...tylko dlatego, że kupiłam sobie oryginalne perfumy z Diora (zobaczyli u mnie w łazience) i teraz rzucają jakieś chamskie komentarze o rozpieszczonej studentce, już mnie to wkurza, nie wiem, co im do tego. Jak oni codziennie kupują paczkę śmierdzących papierosów lub przepijają pełno pieniędzy, to jest ok, jak ja kupię sobie dobre perfumy, które będę służyć mi bardzo długo, to im odwala :/

Gość gość
w kazdym razie nie opuszczajcie siebie:D Ty im zazdroscisz fajek oni Tobie perfuN i jest git :D

Gość gość
Co jest do zazdroszczenia w paleniu papierosów?

Gość gość
Przeciez takie perfmy mozna znaleźć w promo, ale wiochowi znajomi. Daj spokoj, niech sobie gadają

Gość gość
nie pisalas nic o paleniu :D "Jak oni codziennie kupują .............. lub przepijają pełno pieniędzy........."

Gość gość
Nawet na imprezach rzucają zgryźliwe komentarzyki, że jestem burżujem... bo na imprezach piję Desperadosy, a nie piwska za 2 zł :/ Tyle, że ja wypiję 1-2, a nie tyle alkoholu, co oni.

Gość perliczkaaaa
pewnie masz jakieś podróbki i sie nimi chwalisz a ten temat założyłaś zeby sie tez pochwalić, dziewczyno, nie ma czym, trzeba sie myc, a nie perfumowac, wiec kup sobie porządny żel a nie perfumy podróby

Gość gość
Na jakiej podstawie stwierdzasz, że mam podróby? Do tego sprawa higieny osobistej wygląda u mnie wyjątkowo dobrze

Gość gość
bo jestes studentką :D :D :D