Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetttKa7

Czy istnieja faceci lubiacy niskie kobiety? Dzisiaj...

Polecane posty

Gość anetttKa7

.. uslyszalam od mojego przyjaciela, jak jego kolega powiedzial o mnie ze jestem fajna i ladna ale szkoda, ze taka niska. Z reszta juz chyba drugi raz dostałam kosza z powodu wzrostu. Mam 157cm. Masakra :( chyba nikogo juz nie znajde

Gość gość
szczerze? mi byś się spodobała, lubię niskie dziewczyny :) możesz podać maila, chętnie pogadam

Gość gość
nie przedstawiłem sie, jestem Mateusz, miło mi :)

Gość gość
Buahaha ok 160 cm to normalny wzrost Niska to 150 cm

Gość gość
mysle ze więlu facetów lubi niskie, ale są tez tacy ktorzy lubią wysokie, mam bardzo wysokiego kolege i jemu sie podobają tylko dziewczyny 175 i wiecej sama mam 161 :)

Gość gość
mam bardzo wysokiego kolege i jemu sie podobają tylko dziewczyny 175 i wiecej X Skoro jest bardzo wysoki to lepsza dla niego wyzsza laska. Zreszta same skreslacie mezczyzn jak nie maja tych185 cm.

Gość gość
Lubie niskie , takie do 153 cm są śliczne

Gość anetttKa7
Czyli,ze kwestia gustu?? Podbudowaliscie mnie troche. Mimo ze bardzo dbam o siebie nie mam wzrostu modelki i to jest bardzo bardzo moj kompleks. Jak wracam z pracy autobusem i wsiadaja dzieci z gim i liceum to jestem w ich wzroscie, masakra jakas

Gość gość
Małe są dobre bo na stojąco mogą robić gałe ja mam 190 to taka 155 akurat ma głowę na wysokości mojego prącia

Gość gość
Niskie kobiety sa zazwyczaj ladne z twarzy :) wzrost mi obojetny

Gość gość
Młodzież z LO są twojego wzrostu? Teraz młode laski licealistki modeleczki mają po 170 cm A im baba starsza tym niższa zazwyczaj

Gość anetttKa7
No moze przesadzilam, faktycznie.. ale tak gimnazjum jest mojego wzrostu.

Gość gość
Tak samo jak babki 60 - 70 lat są też twojego wzrostu. I jaki problem Jeden ma 160 cm drugi 170 cm

Gość gość
to możesz autorko podać maila :)

Gość gość
Mezczyzni jakzwykle nie maja wysokich wymagan a autorka bedzie skreslala i skreslala. Heh

Gość gość
Niskie kobiety często są bardzo zgrabne i proporcjonalne, chociażby Steczkowska, Mila Kunis, itd... wzrost akurat jest mało ważny, byłem z dziewczyną która miała 160cm i byłem też z taką co miała 174cm, a sam mam 185cm. Liczy się ogólna sylwetka i osobowość :)

Gość gość
O o to to. Wlasnie jakby kobieta wyglada jak Mila Kunis moze miec i 150 a przerastalaby te pseudo modeleczki o glowe ;))

Gość juliaaa888888888
Jasne, ze tak :) Co za pytanie. Uważam wrecz, ze faceci generalnie wola niższe kobiety, choć oczywiscie są wyjątki Sama mam 160 i niejednemu sie podobam i to wysokim tez, poza tym mam wiekszy wybor bo trudno zeby facet byl nizszy ode mnie :P

Gość gość
No jasne. U kobiety ten wzrost faktycznie nie ma aż takiego znaczenia jak u faceta u którego nie oszukujmy się ma duże znaczenie. Jeśli jesteś ładna i masz poukładane w głowie to napewno znajdziesz kogoś.

Gość gość
no ale ciężko będzie takiej niskiej kobiecie z kolesiem o wzroscie bliskim 2m :D nie oszukujmy się wzrost faceta ma znaczenie ale u wysokich kobiet.

Gość gość
Sa tacy ale to rzadkosc i w dodatku dziewczyna musi byc naprawde ladna

Gość gość
ee tam 157 jeszcze nie jest tak zle, ubierasz 10cm obcasy i juz masz prawie 170 :P

Gość gość
Spoko,ja mam 198 cm i nie skreśliłbym Cię ze względu na wzrost :).Chociaż może trochę komicznie wyglądalibyśmy koło siebie,ale to nieważne :D.Liczy się głównie charakter.

Gość gość
Ja mam 164 cm i interesowali się mną tylko panowie w przedziale 185 cm -2 metry :D

Gość gość
Gosc 10:04 I jak? wybralas ktoregos? ;)

Gość gość
też mam 157 i wyglądam jak dzieciak. Żaden mnie nie będzie chciał:/ nienawidze swojego wzrostu i sylwetki. Każdy tylko dopieprza, że wyglądam bardzo młodo, jak dziecko, jak gimnazjalistka blablabla..

Gość gość
wiekszośc lubi własnie niskie, wysokie kobiety mają za duzo testosteronu i wyglądają troche jak babochlopy

Gość gość
Sa mezczyzni, ktorym podobaja sie niskie kobiety. Natomiast nie ma kobiet, ktorym podobaliby sie niscy mezczyzni

Gość gość
Moja żona była mała ok. 156 i taka wredota, że nie mogłem z nią dłużej żyć. Nie wiem, ale w moim przypadku wszystkie małe były wredne. Te ponad 167 to już kobiety z klasą bez uwag !

Gość gość
Moja pierwsza miala 180, nastepna 175, potem 177. Obecna, a jestesmy juz prawie 7 lat razem, ma 157, jak zaiskrzy to wzrost nie gra roli.