Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przedszkole integracyjne

Polecane posty

Gość gość

Niedługa przeprowadzamy się z Poznania do Warszawy. Szukam dla dziecka autystycznego placówki integracyjnej. Czy w Warszawie sa takie przedszkola?

Gość gość
Oczywiście.

Gość gość
Ja znam dwa takie przedszkola (a właściwie dwa oddziały tego samego przedszkola). Przedszkole nazywa się Bajeczka i jest na Bemowie oraz Bielanach. Specjalny program dla dzieci autystycznych. Czesne 890, więc jak na Warszawę to bardzo dobra cena. Dla dzieci z orzeczeniami o potrzebie kształcenia specjalnego są dostępne: diagnoza w ramach wczesnego wspomagania rozwoju, terapia logopedyczna, terapia psychologiczna oraz zajęcia z pedagogiem specjalnym. Świetna placówka z domową atmosferą i dobrymi posiłkami. No i jest oczywiście angielski!

Gość gość
A jak w Bajeczce z ilością dzieci? Nie jest ich za dużo? jak wygląda organizacja? Słyszałam kilka dobrych opinii o tym przedszkolu, więc jestem ciekawa. Rozważam, żeby moje dziecko tam chodziło od nowego roku przedszkolnego i jestem na etapie poszukiwań.

Gość gość
Przedszkole jest bardzo dobre, grupy nie są duże. Bajeczka jest przedszkolem integracyjnym a to znaczy że uczęszczają tam dzieci z orzeczeniami o specjalnych potrzebach kształcenia. Jeśli szukasz przedszkola z angielskim, fajnymi zajęciami i rozważasz aby Twoje dziecko uczęszczało do placówki integracyjnej - to szczerze polecam.

Gość gość
Dziękuję za informacje. Z opisu na stronie przedszkole Bajeczka wygląda ok, ma tez dużo dobrych opinii. Sprawdzimy je.

Gość gość
No i jak, byliście w Bajeczce? Bardzo jesteśmy ciekawi opinii. Bajeczka ma duzo pozytywnych komentarzy i my rozważamy, aby wysłać tam nasze dziecko od września.

Gość gość
Jak by ktos z Sosnowca albo okolic szukał przedszkola to ja moge poleci przedszkole Elfik . Bardzo fajna placówka i super opieka.