Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozjaśnianie włosów

Polecane posty

Gość gość

Ratunku, zafarbowałam sobie włosy, miał być brąz a wyszły prawie czarne. Co robić??? Boję się rozjaśniać, bo mi się zniszczą.

Gość gość
było milion razy płucz sokiem z cytryny i myj szamponem przeciwłupieżowym codziennie maks po 10 dniach będą jaśniejsze

Gość uleczka131a
I jak nie musisz to nie farbuj włosów, ja sobie zniszczyłam tym bardzo włosy. Teraz szukam kosmetyki które pomogą je wzmocnić. Dowiedziałam się że w sklepach Biedronka od 14 grudnia przez dwa tygodnie mają być dostępne kosmetyki Total Keratin Complex. Zawierają kreatynę, która odbudowują włosy, sprawia, że są zdrowe i błyszczące. Mam nadzieję, ze dzięki nim uratuję swoje włosy i znowu będą zdrowe.

Gość gość taka jedna fryzjerka
Dziewczyny, dlaczego same paprzecie na głowach jak nie umiecie tego robic? Jak jest się niepewnym swoich możliwości to idzie się do fryzjera... Dobrze wykonana koloryzacja nie powinna zaszkodzić włosom. Ja zanim się nauczyłam to minęło dużo czasu. A za pierwszym razem kazda kolejna koloryzacja pogarszała efekt którego chciałam się pozbyć. Polecam fryzjera autorko. Jesli chcesz rozjaśnić włosy to tylko dekoloryzacja. Niech Ci tylko nie przyjdzie do glowy robic tego samej rozjaśniaczem. Rozjaśniacz nawet nie ruszy czerni a za to spali Ci włosy.

Gość gość
Idź do dobrego fryzjera! Polecam Weronike z Millennium Plaza. Zrobi Ci bezpieczna dekoloryzację z olaplexem i będzie ok. Oczywiście potrzeba na to trochę czasu..

Gość gość
A ta fryzjerka Weronika z Millennium to dobra jest? Bo szukam kogoś, kto poradzi sobie z moimi strąkami... Mam koszmarnie trudne włosy, nie są podatne na modelowanie, potrzebuje dobrego cięcia, żeby jakoś to ogarnąć.

Gość gość
Jesli pofarbowalas raz wlosy na braz a zawsze mialas blond to zwykla farba rozjasniajaca powinna zalatwic sprawe, badz kapiel rozjasniajaca. Przy takich sposobach nie zniszczysz wlosow.

Gość gość
Weronika jest super, jak pójdziesz do In Harmony to pytaj właśnie o nią! Kiedyś uratowała mi włosy po nieudanych eksperymentach..

Gość gość
teraz nie ma co się bać rozjaśniania od kiedy jest Olaplex ;))