Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

19 mies dziecko zjadło gumki do słuchawek

Polecane posty

Gość gość

Mały zjadł 3 gumki do słuchawek. Nie wiem, jak to zrobił, ale jakimś cudem otworzył szufladę i cichcem je skonsumował. Co robić? Lekarz pierwszego kontaktu, od razu pogotowie? Czekać na kupę? Niby humor ma dobry, ale on zawsze uhahany jak na haju.

Gość gość
Nic mu nie będzie czekaj na kupę.... Mieka guma bić mu nie zrobi..

Gość gość
oby..dzięki, będę obserwować i czyhać na kupę

Gość gość
Narazie tylko obserwuj i czekaj na kupę :P. Chyba ze dziecko będzie bolał brzuch albo nie będzie chciało jeść. W sumie te gumki od słuchawek sa male i miękkie wiec nic nie powinno się stać.

Gość gość
że mu smakowały :D

Gość gość
Melduję, że co wlazło, wylazło. Nie spodziewałam się, ze ma taki przepał, że w 24 h to przejdzie przez jego układ pokarmowy. Ufff.. Gnom mały lubi wszystko wsadzić do buzi, a gumka jest tym bardziej zachęcająca, bo akurat trzonowe mu wyłażą. Dzięki za wsparcie ;)

Gość gość
Mój ma 6 miesięcy i zrobił to samo z jedną gumką, położyłam go na łóżku i nawet nie zobaczyłam kiedy wziął do buzi, nie wiem co mam robić, gdyby był większy, aż tak bym się nie martwiła.

Gość gość
mój syn połknąl 2 metalowe spore kulki jak mial rok i nawet o tym nie wiedzieliśmy, prawdopodobnie w piaskownicy na placu zabaw to bylo i nie przyuważylam, bo innej możliwości nie było żeby znalazł takie coś dwie kupy po paru dniach i bylo po sprawie :D