Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podróże w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Kurcze dziś miałam wizytę u gin. A zapomniałam zapytać o to czy są jakieś przeciwakazania będą w 8 mc do jeżdzeniu samochodem w dalekie trasy ... Mój partner chce mnie zabrać na wycieczke do krakowa no ale mieszkamy na pomorzu i to kawał drogi jest... Ciąże przechodze prawidłowo ....

Gość gość
Jesteś zacofana bo ja zawsze przy Każdym badaniu miałam męża i wspierał porody.Intymność to ja i mąż nie ja i ginekolog jak twierdzi większość zacofanie partnerem ciemno gród!!! Mąż często dość dużo zadaje istotnych i ważnych pytań. Bo jak można kreować się męża jak wy robicie dzieci w nocy po ciemku? ??

Gość gość
Gość 19.17 Jeżeli masz problemy sama ze sobą to nie wyładowuj sie na forum bo w ten sposób pokazujesz tylko to jaka sama jesteś prymitywna i zacofana żal mi ciebie wiesz ...rzeczywiście najlej jest wyzywać innych ....hmmm no tylko że tak sie składa że mój partner pracuje w belgii to jak ma na wizyty ze mną chodzić. No niby moge zadzwinić ale kurcze te połorzne w mojej przychodni są bardzo nieprzyjemne i zawsze aż mnie skręca kiedy tam musze zadzwonić no ale cóż ....ważne że lekarz naprawde świetny..