Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc_wieczorny

Czy zaczepianie nieznajomej kobiety na FB to nietakt?

Polecane posty

Gość gosc_wieczorny

Kilka pytan: - czy zaczepianie nieznajomej kobiety w okolicach 30-tki, co do ktorej z duza doza pewnosci mozna powiedziec, ze jest singielka (nie mowmy o tym, jak co do tego sie upewnic - powiedzmy, ze po prostu to wiem) jest nieaktem? Bo taki feedback otrzymalem i kobieta dala do zrozumienia, ze to jest niewalsciwy sposob rozpoczynania znajomosci, ze nie rozmawia z nieznajomymi - czy gdybym sie jej naprawde spodobal, rozmowa przebiegla by zupelnie inaczej? Jak sadzicie? Jak to jest z tym poznawaniem przez FB? Czy to rzeczywiscie nietakt? Czy rzeczywiscie kobiety unikaja znajomosci? I jesli tak, to dlaczego. O mnie mogla sobie sprawdzic podstawowe informacje (to samo miasto), jakie studia skonczylem, gdzie pracuje, podstawowe zainteresowania itp.

Gość gosc_wieczorny
nikt???

Gość gosc_wieczorny
pytam powaznie. chyba za dlugi tekst i nikomu nie chce sie przeczytac...

Gość gość
tak, gdybys sie jej podobal dala by ci sie zaczepic nawet w kolejce po rabanke

Gość gosc_wieczorny
ale po co w takim razie taki pojazd, ze to nietaktowne i nie odpowiada na takie zaczepki od nieznajomych oraz, ze znajomosc tego typu (rozpoczeta przez internet) ja nie interesuje...

Gość gość
moze nalezycie do jakiegos ''innego'' grona spolecznego

Gość gosc_wieczorny
co znaczy "innego''? Oboje jestesmy wyksztalceni (po studiach), oboje pracujemy jako specjalisci. Raczej mezaliansu tutaj nie ma.

Gość gosc_wieczorny
nikt nie chce sie wypowiedziec, a chcialbym sie dowiedziec od was dziewczyny, jak to jest...

Gość gość
Ja raczej zignorowałabym taką zaczepkę i nei byłabym zainteresowana znajomością.

hahahahaha ale glupie pytanie?! co z tego czy to nietakt czy nie, podoba ci sie, zagadaj do niej... ?! moze wlasnie czeka na kogos takiego jak ty... :P

Gość gosc_wieczorny
zbereznik w swojej nieco ironicznej uwadze ma sporo racji. sadze ze gdybym jej sie podobal, to by odpisala cos milego i nie miala nic przeciwko, ze zaczepiam ją przez FB.

Gość gość
Z jednej strony nie spróbujesz, będziesz żałował. :p No ale jak wspomniałam wcześniej ja bym chyba na takie coś nie zareagowała. Co odpisać na taką zaczepkę? Mi pierwsze co przychodzi na myśl to "przepraszam ale czy my się znamy?" :D

skomentuj cos z jej zdjecia, czy zrob jakas uszczypliwa uwage... :P tylko nie pisz jak bardzo jest piekna oh i ah bo pewnie dostaje takich wiadomosci 50...

Gość gość
O właśnie, już lepszy jakiś komentarz pod zdjęciem wg mnie.

"przepraszam czy my sie znamy" a jak sie nie znamy to co!? wszyscy ktorych teraz znasz kiedys byli nieznajomi...

Gość gość
No tak tu się z Tobą zgodzę oczywiscie. Nie wiem, uważam, że zaczepki w wieku 30 lat to trochę dziecinne. Już lepszy ten komentarz. No ale każdy ma swoje zdanie. Zrobisz jak uważasz. :) Ja akurat jestem sceptycznie nastawiona do takich znajomości internetowych. Chociaż niewykluczone, że w Twoim przypadku może się to potoczyć jakoś inaczej. :) Powodzenia. :)

Gość gosc_wieczorny
gość dziś no ale nie potoczylo sie! nie pisalem, ze jest piekna, pisalem raczej o jej zainteresowaniach, na co dostalem odpowiedz, ze unika ludzi, ktorzy wyszukuja o niej informacje w internecie. a gleboko nie musialem zagladac, informacje byly latwo dostepne... no coz, moze po prostu jej sie nie spodobalem. gdybym sie spodobal, moze by nie skreslala z takiego powodu, ze przez internet...

Gość gość
Skąd ją znasz? Widziałeś w realu i odnalazles na fb, czy jest to totalnie nieznajoma Ci osoba wypatrzona w sieci?

Gość gość
A ja się jej nie dziwię. Kiedy miałam konto na FB, to tylko dla kilku znajomych, z którymi utrzymywałam kontakt, po to żeby ludzie z uczelni mogli się ze mną skontaktować. Uwierz, nie lubiłam kiedy obcy faceci mnie zaczepiali, gdybym kogoś szukała, to założyłabym sobie konto , na jakimś portalu randkowym.