Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zachowanie Chajzera

Polecane posty

Gość gość

sluchajcie, czy to normalne zeby po 4-5 miesiacach od smierci (i to naglej wiec zero przygotowania) dziecka zachowywac sie i zyc jak wczesniej? I nie, to nie leki bo po nich zyje sie jak automat.. a on? pelen humor, smiechy chichy, zarciki... a hitem jest to, ze wraca do Malych gigantow...

Gość gość
tez jestem zniesmaczona :/

Gość gość
skąd wiece jak on zachowuje się kiedy pracę skończy?? ma taką, a nie inną, za takie zachowania mu płacą, więc co ma robić? usiąść na ulicy z kubeczkiem i karteczką w ręku z napisem "straciłem dziecko, proszę o wsparcie"? pomyślcie trochę

Gość gość
ale mozna wrocic do pracy i starac sie zyc normalnie. ja po prostu nie wyobrazam sobie byc w takim nastroju po stracie dziecka, tym bardziej, ze tak malo czasu minelo. Nikt kto kochal swoje dziecko, nie dalby rady tez prowadzic takiego programu

Gość gość
Zajmij się swoim życiem i nie kuś losu aby przekonać się jak to jest, żyć czy nie, pracować czy nie.

Gość gość
Nie lubię Chajzera, nie oglądam, ale co gość ma robić - siedzieć i płakać na wizji? Ma robotę jaką ma (po tatusiu, ale ma), no i robi.

Gość gość
Nic mi nie widomo, że po śmierci bliskiej osoby dostaje się 10 lat płatnego urlopu.

Gość gość
dziś Nie mierz ludzi pod jedną miarkę. Jak ktoś jest po prostu biedny i jest zwykłym człowiekiem to musi zacisnąć zęby i funkcjonować dalej. Jak ktoś jest biednym i zwykłym człowiekiem to do pracy musi zanieść kopię odpisu aktu zgonu osoby nawet bliskiej tylko po to by się zwolnić z pracy na pogrzeb. Zwykły a w dodatku biedny człowiek nie publikuje w mediach swych żali i rozpaczy po czyjejś stracie po gdyby przyszedł do gazety to by go kopneli w doope albo w najlepszym wypadku ściągnęliby z nie go kupę kasy. Współczuję temu człowiekowi i go nie oceniam ale....qrwa bez takich tekstów. To jest inny świat i pewni ludzie mogą sobie pozwolić na wiecej niż zwykły Polak,któremu,nawiasem pisząc media piorą mózg.

Gość gość
też byłam zdziwiona gdy widziałam niedawno jak w w ddtvn rzuca żarcikami i śmieje się do przechodniów na ulicy, może to jest taki jego sposób na odreagowanie... nie wiem, nie rozumiem tego ale go nie oceniam, każdy człowiek jest inny...

Gość gość
A co ma debilko w pracy robić? Płakać, żalic się na antenie i o zgonach opowiadać?