Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiaderko

co sie dzieje

Polecane posty

Gość wiaderko

Witam, jestem kobietą po 30, jestem po rozwodzie. zaczełam spotykac sie z fantastycznym facetem. Spotkania był praktycznie codziennie od 6 miesiecy. Raz spotykalismy sie u niego raz u mnie. Na dzien dobry pisalismy sobie smsy, w ciagu dnia dzwonilismy, na dobranoc sms. W ten wek cos sie nagle zmieniło. W sobotę troche sie posprzeczalsimy, on mi wszsytko wyjasnił, w niedziele zaatakowałam go tez smsami. W niedziele nie przyszedł tweirdzac ze sie zle czuje. w poniedziałek poprosiłam zeby mi cos tylko zrobił, wiec przyszedł na 15 minut i poszedł. Czuje to ze mnie unika, nie pisze pierwszy smsow, pierwszy nie zadzwoni. Jak mu powiedziałam ze nie wyobrazam wieczoru bez niego to mi odpowiedział- nie przesadzaj a jak bylo poł roku temu??

Gość gwoli wyjasnienia
Zmiana zachowania ma zawsze jakas przyczyne. Tych moze byc jednak bardzo wiele. Mozna spekulowac, pytanie jest tylko po co? Zapytaj go po prostu dlaczego jego zachowanie sie tak nagle zmienilo i popros aby powiedzial ci prawde, w koncu jestescie doroslymi ludzmi. Moze w sposob niezamierzony pojawila sie na horyzoncie jakas inna kobieta ktora go jeszcze bardziej kreci niz ty.