Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edytka11

włosy paznokcie skóra

Polecane posty

Kobiety, paznokcie w okresie jesiennym - po prostu padły mówiąc kolokwialnie.. nałożyłam odzywkę, ale paznokcie są miekkie jak papier.. Dodatkowo - włosy wyjmuję garsciami. Pomocy

Gość gość
czym znowu piiiizdo reklamowa będziesz spamować??? :o

Gość gość
Heheh... Rozdwojenie jaźni biedne dziecko ma, parę dni temu pisała: " edytka11 2015.12.11 na codzien? to zaczełam brac kapsułki KUPA SPAMU dwa razy dziennie i zauważyłam po miesiącu, że moje włosy są miekkie i gładkie, paznokcie mniej mi się krusza i skórę mam bardziej nawilzoną, "

Gość salonmartyna blogspot com
Biotebal, calcium pantothenicum, napój drożdżowy polecam serdecznie najlepsze! :)

potrzebuję naturalnego suplementu diety, a czy pijecie siemie laniane aby poprawić kondycję skóry ? Chce produkt, który będzie spełniał swoje zadanie.

Gość Yeemii
Jesli szukasz czegoś naturalnego i pewnego to ja ci polecam https://royalcollagen.eu/RoyalCollagen1x Zawiera kolagen ze skór ryb morskich, niacynę, witaminy C i A, a także skrzyp polny. Myslę że jeśli bedziesz brała po 2 tabletki dziennie tak jak jest zalecane to efekt będzie

Gość gośćAgatass
Nie znałam tego, ale chyba muszę spróbować, paznokcie mi się strasznie łamią i już nie wiem co robić...

Gość werkaaaa
ja muszę w takim razie namówić koleżankę i zamówić z royal collagen ten suplement, może w koncu moje paznokcie będą rosły tak jak należy. I wzmocnie włosy.. Skoro ma naturalny skład to smiało można go brać

Gość gość
ale żałosna spamerska k*********. :o