Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Świeta...

Polecane posty

Gość gość

Nadchodzą Święta.Ludzie cieszą się wokoło a ja z przerażeniem myślę o tegorocznej Wigilii.W drugi dzień świąt w zeszłym roku zmarł mój tata.Pierwsza Wigilia bez niego.Myślałam że gorzej być nie może,a jednak..Mama ma podejrzenie raka trzustki.Tragedia. Ktoś też jest w takiej przygnębiającej,beznadziejnej przedświątecznej atmosferze?

Gość gość
u mnie jest podobnie w sumie, mame ma łagodny nowotwór piersi czeka ja operacja po nowym roku, rokowania sa dobre ale ona to strasznie przeżywa, mowi że umrze, codziennie chodzi do kosciola na różaniec, płacze, nie spi po nocach :O poza tym mamy zadłuzenie u komornika, juz bylo oszacowanie nieruchomosci kolejny stres, czeka nas licytacja a potem eksmisja, tata chce sprzedac troche ziemi na wsi ale to nie takie proste, mozna szybko sprzedać ale stracić 50% wartosci moj mlodszy brat jest strasznie nerwowy, nie da sie z nim wytrzymac, to przez sytuacje w domu ogolnie swięta to bedzie makowiec, piernik, paluszki rybne i telewizor, zadnych atrakcji p rezentów

Gość gość
zawsze po klopotach przychodzi odnowa i lepszy czas... pozytywne mysli ratuja zdrowie