Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrowie psychiczne

Polecane posty

Gość gość

Wiem ze są ludzie którzy maja gorsze problemy... mój jest jednak dla mnie duży boje się czy mnie nie zamkną w więzieniu ogólnie za to ze mnie okradli chce żeby tamten zapłacił ale kto wie ... do tego mam psychoze zmniejszona ale wraca myślę że i depresję do tego ta kradzież czuje się zdruzgotany ... kończę ze znajomymi ogólnie to jestem od ludkiem bez nikogo niczego .. gburem w domu jako tako gadam to tyle ciężko mi boli mnie to nic nie umiem uczę się czasem pracuje ale ciężko to widze

ja moze i nie jestem nieszczęśliwa teraz, ale z łatwością odszukuję w swojej pamięci takie momenty, w których ja sama mogłabym stwierdzić że byłam nieszczęśliwa. ale wiadomo, ze ze wszystkiego można wyjść i tylko trzeba chcieć zmienić ten stan i po prostu dać sobie radę. zawsze wtedy trzeba pamiętać, ze nie jest sie samą na tym świecie i że macie przecież znajomych, przyjaciół, którym zależy na was i na tym by u was było dobrze. warto sie zwrócić o pomoc, bo a nuż może to będzie ten krok, który okaże się niezbędny.