Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca po prawie

Polecane posty

Gość gość

Zacząłem te studia bo chciałem być "super adwokatem" ale życie zweryfikowało że nie nadaję się do tego zawodu i nudzi mnie to. Studiuje tylko dlatego że jestem już na 4 roku. Właściwie to nie mam pomysłów co mozna po tym robic. Jakieś pomysły ale bez głupich żartów proszę. Ktoś orientuje się jaka sytuacja w zawodzie w trójmieście?

Gość gość
Polecam zająć się procesami medycznymi.

Gość gość
piszesz z własnego doświadczenia czy z jakiejś wiedzy z internetu?

Gość gość
Studiuję medycynę i piszę to po zajęciach z dr nauk medycznych i prawniczką w jednym :P

Gość pomysł na sukces
znam jednego po prawie co sprząta samoloty wieczorami na lotnisku i nawet sam mówi że nic innego nie umie, troche przykre

Gość gość
moi znajomi myśla żę jak skończą prawo to będą się o nich bić

Gość kamrat
Ano, zdarza sie i tak. W sumie to sie ciesze, ze od 3 lat wyjezdzam sobie z eurokontaktem do pracy za granice. mam wiecej kasy niz moi znajomi na studiach (duzo, duzo wiecej), pukali sie w leb jak powiedzialem, ze nie ide na studia, bo zawsze bylem dobrym uczniem. My za Ciebie nie wybierzemy pracy, musisz wybrac, co chcesz robic w zyciu, a potem to juz wiesz ;)

Gość gość
No ja po medycynie też skończyłem pracując w Holandii. Jedyny plus tego to jest to, że i tak mam niezła agencję (voorneputten), bo jakbym miał jeszcze jakąś badziewną to nie wiem co bym zrobił

Gość gość
wiele ofert pracy znajduje sie na forum gowork

Gość gość
wiesz co ja własnie widziałem że na takiej stronie jak gowork można znaleźć oferty pracy w różnych kancelariach

Gość gość
Warto iść do pracy do EuCO. Mają dobre warunki i można naprawdę wiele zarobić. Jest to firma odszkodowawcza, która działa na terenie całego kraju.