Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj chlopak ma przyjaciolke ktora kocha .

Polecane posty

Gość gość

Chlopak mi sie przyznal ze kocha swoja przyjaciolke .Bardzo mnie to zabolalo ale on mowi ze kocha ja tylko jak przyjaciolke taka przyjacielska miloscia . Czy wy tez byly byscie zazdrosne czy ja jestem przewrazliwiona juz ?

Gość gość
on ja ****a

Gość gość
Doluj mnie jeszcze bardziej .

Gość gość
on ja ****a I wam tylko ******ie w głowie.

Gość gość
wiesz, to może być przyjacielska/braterska miłość. Tylko, że pewnie nie jest. Partnerka powinna być najważniejszą i najbliższą osobą.

Gość gość
Tak :D:D

Gość gość
No ale jakby to byla milosc mesko damska to chyba by to raczej trzymal w tajemnicy a nie sie przyznawal sam po tym jak zapytalam kto tak do niego wydzwania.

Gość gość
hahaha, telenowela, a ty pewnie wierna, naiwna, i w ogóle wskoczysz za nim w ogień, haha ile ty masz lat? Twój boooojjji chciał chyba dać ci do zrozumienia, że chce miec was dwie, a najlepiej w jednym łóżku, powodzenia :)

ta jasne.. po takim czymś to ja bym sie wkur ..... wiła i definitywny koniec nie ma czegos takiego jak milosc taka... taka milosc to jest pomiedzy bratem i siostrą a nie w innym wypadku pewnie cie z nią zdradza albo ma wobec niej mocniejsze zamiary.. a może chce was dwie ?

wiesz co. dla mnie to smieszne ... z przyjazni robi sie milosc i skoro juz takiego cos ci powiedzial to znaczy ,że zaczyna ją kochać jako kobiete... a nie jako koleżanke. taaa kocha koleżanke! ty w ogole wiesz co ty sobie wmawiasz za glupoty?

Gość gość
Może ja kochać i ma do tego prawo, bo nie jest twoim mężem. Nic ci nie przysięgał ani nie obiecywał. To jest wolny mężczyzna i może kochać oraz roochać nawet wszystkie sąsiadki i koleżanki, a tobie nawet gęby nie wolno otworzyć, bo jak coś bąkniesz, to facet wyjdzie, trzaśnie drzwiami i więcej go nie zobaczysz

Gość gość
możliwe, sama mam kumpla z którym kochamy się jak rodzeństwo, znamy się lata, duzo przeszliśmy. Każde ma swoje związki, nie ma żadnego pociagu seksualnego...ja się cieszyłam jak mu się dzieci rodziły, on się cieszy jak mi się układa z facetem, itp

Gość gość
noo tylko że ten kumpel nie wydzwania do ciebie nonstop, jak to opisałą nam autorka, tu jest zasadnicza rożnica, i nie rób jej nie potrzebnych nadziei, bo jak okulary spadną jej dużo poźniej to jeszcze bardziej sie pogrąży dziewczyna

Gość gość
a gdzie napisała, ze on wydzwania?

Gość gość
CZYTAJ ! gość dziś

Gość gość
wydzwania ....nie on a ona, a po drugie co oznacza wydzwania? 5 telefonów jednego dnia a potem 2 tyg ciszy...telefon codziennie...telefon raz na 5 dni?

Gość gość
IDŹ TY SIE LECZYC NA NOGI, BO NA GŁOWĘ JUŻ ZA PÓŹNO, musi byc wystarczająco często skoro o to go zapytała, tak?

Gość gość
to zalezy jaka z niej histeryczka....Jeśli panna dzwoni 5 razy na dzień to niech powie swojemu facetowi, że miłość koleżeńska miłościa, ale to z nia jest w zwiazku więc niech się ogarnie