Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny ruszcie w koncu zady na siłownie

Polecane posty

Gość gość

Zrzucać te wały tłuszczu z bioder bo wyglądacie jak bojlery na wode. P.S SAme ćwiczenia nie pomogą, JESZCZE TRZEBA TYLE NIE ŻREĆ.

Gość gość
Hahaha. Ciekawe kiedy mam chodzić na to siłownię. Nie jem prawie nic bo nie mam kiedy, wiec mnie to nie dotyczy. A te wały tłuszczu to zostały mi po ciąży. Nie bardzo mam się kiedy zesrac bo moje dziecko ma 1,5 roku i jest niezmordowane. Ciekawe co mam zrobić z dzieckiem na czas tej silowni bo raczej z dzieckiem tam nie pójdę.

Gość gość
Trzeba było myśleć przed ciążą a nie teraz złapałaś frajera na ciąże to teraz wychowuj

Gość gość
Ja jestem szczupla i wysportowana. A jak ty sobie wziałeś tłustą to teraz płacz.

Gość gość
Majac dziecko tez mozna o siebie zadbac. Duzo spacerow z dzieckiem itp. albo tata moze sie zajac dzieckiem. Co to za problem? Mezczyzni swietnie zajmuja sie dziecmi.

Gość gość
jakoś nie zamierzam z tobą sypiać autorze więc i twoje wymagania mało mnie interesują. A jak ci widoki na ulicy nie pasują to patrz na drzewa anie babskie d...

Gość gość
Kobiety jak ta wyzej to też są głupie bo zamiast wprowadzać normalną tolerancyjna atmosferę ( choć ta cała tolerancja to też wymysl) , czują się lepsze bo faceci gloryfikuja szczuple I same to nakrecaja. Zmadrzejcie w koncu

Gość gość
Z dzieckiem na spacery chodzę. A mój mąż nie ma kiedy zajmować się dzieckiem bo pracuje od poniedziałku do soboty po 12 godzin a w niedziele nie pogonie go opieki nad dzieckiem po całym tygodniu. I nie złapałam go na dziecko bo tez chcial dziecko. Latwo tak kogoś ocenić, co?

Gość gość
ale po co zrzucać jak już mam męża?