Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość w biurze

cyber flirt

Polecane posty

Gość gość w biurze

Hej. Pracuje w biurze. Kiedys czesto pisalem z roznymi kolezankami z formy soedzacymi w innych biurach. Wszystkie piekne. Ale i napalone. Mam zone a one mezow. Czesto flirtujemy razem. I musze wam.powiedziec ze raz piszc z jwdna w drodze do pracy tak sie podjaralismy ze wymienialismy sie nagimi fotkami. Ona mi pisala co robi wlasnie w wc w prcy z muszelka a ja z moim wackiem w wc w innym biurze. Miala boska cipke. Posylala mi fotki jak sie zabawia cipka. Jak ma opuszczpna elegancka spodniczke i majteczki do kolan. A ja jej jak wystaje.mi fiut ze spodni z garnituru. I tak se robilismy dobrze. Jakie wy mieliscie podovne przezycia z kolezankami z pracy ?? Ktos z was prujowal tego?? Moze jakas chetna na cyberem z fotkami.prsez.mms albo maila ? Mysl ze jakas kobieta razem z Toba gdzies tam wlasnie sie masturbuje na Teoich fotkach i na odwrot. Bomba !!

Gość gość
Marzyciel :D

Gość krusowa
Gdybym była Twoją szefową w**********m Cię z roboty... 💤

Gość gośćik
Dajcie mu pomarzyć ;-) pod biurkiem pewnie bawi sie malym....;-)

Gość gość
W dwóch paluszkach :D

Gość gość
Na jasne ze sie bawie. A wy po co tu weszliscie?ppdjarac soe i szukac okazji a udajecie lepszych hehehe. Sprobojcie kiefys z kolezanka z pracy. Ciekawe czy macie taka bajere. Mi udalo sie.juz to z dwoma.

Gość gość w biurze
Nie napinajcie sie tylko napiszcie co wam sie przydazylo. Co d o wyrzucenia mnie z prcy to gdybys byla.moja szefowa to juz mialbym Twoje fotki. A po drugie mam jene z najlepszych osiagniec w firmie. Juz wiesz w czym tkwi moj sukces... heheheh ];->

Gość krusowa
Rzeczywiście jesteś marzycielem:D Nie ma ludzi niezastąpionych... :)

Gość gość w biurze
Krusowa - to co napisalem.to prawda. Nie probuje nikomu tego wmowic. A Ty strugasz twardziela a temat jw ednak Cie wciagnal. Jakbys byla taka grzeczna to w pracy nie siedzoalabys na forum erotycznym. Ojjjj ... bo Cie zwolnia!! No cchyba ze bezrobotna.matka.Polka ;p

Gość krusowa
Zaczynasz mnie bawić... Niuniek :D

Gość
dokładnie marzyciel.:P w pracy nie robi się takich rzeczy...;) Cześć gośćik...:)

Gość krusowa
A! Masz coś do swojej Mamy? Też chyba Polka?Nie?:)

Gość gośćik
Hej good girl milo cie widziec ;-)

Gość
ciebie również.;) wpadłam tylko na chwilę...:P

Gość gośćik
Wpadlam:-P A szkoda że tylko na chwilke;-) Dawno nie rozmawialiśmy? Co słychać?

Gość gość w biurze
Krusowa. Ahhhh... nie i to chodzi... wchodzisz na erotyczny czat z jakims zamiarem cos Cie jefnak skusilo a mnie rozliczasz. Nie chcecie to nie wierzie. Zobacz ile tu napalonych faveyow ale i lasek tez. A potem udaje ie z e qy grzeczne. A mnie naprawde to spotkalo i bylo milutko. Nigdy do niczeo ie doszlo. Ale jak sie na zywo widzielismy na szkoleniavh to uczucie ze znam.wyglad jej cipki a ona mojego wacka i obustronny pociag. Ahhhhh... miala. Idealna cipke. Zabawilaismy sie przez sms i mms. Nikt z was tego nie doswiadczyl?

Gość gość
Mnie z kolei ciekawi coś innego. Jakim cudem koleś dostał pracę w biurze, skoro poprawnie dwóch zdań nie jest w stanie napisać. Cuda panie się dzieją, cuda..

Gość
gośćik dziś jestem w pracy...:P wszystko w miare ok, chociaż różnie bywa.;) dziś ostatni dzień w pracy-już w niedzielę wyjeżdżam dość daleko do rodziny na święta....:)

Gość krusowa
Ty taki trochę marzący KorpoGimnazjalista jesteś... :D Idę,nie będę Ci przeszkadzać . :)

Gość gośćik
O tym różnie bywa trzeba pogadać hehe;-) Oj to wyjedziesz i znowu śladu po sobie nie zostawisz;-) Ale masz rację juz dziś weekend i odpoczynek:-D

Gość gość w biurze
Gosc w biurze pisze na komirce i ma wyj****e na to co inny zboczek na forum erotycznym o nim mysli hehe

Gość gość w biurze
Hahahahaha ludzie jestescie smieszni. Oo innych tematach poszecie jacy to jestescie fantazyjni erotomani i co was to w zyciu spotkalo a tu zaczalem temat ktory was wciagnal i albo zal wam.d**e sciska albo naprawde mi nie wierzycie. No coz. Moze to z waszymi zonami mmsowalem i dlatego nie dopuszczacie tego do swoich mysli. Mam 30 lat i jestem marzycielem ale wymarzylem se cos.lepszego niz mmski z kolezanka.

Gość gość w biurze
Widze ze temat zostal skazany na porazke. Trudnooo... pozdrawiam wszystkich " doroslych Panow" co mnie zrobili gimnazjalista a sami siedza i wala konia czytajac posyu na kafeterii.

Gość gość
Krusowa daj chłopaczkowi fantazjować. ...a swoją drogą to ty zołza musisz być. ...żeby tak od razu na zbity pysk? ..

Gość krusowa
W gimnazjum chłopaczki powinni się uczyć a nie fantazjować. Bo potem tak wychodzi ,że 30 i plecak na karku ...

Gość gośćik
Na czyta sie mlody i zas z k*****m będzie latal hehe Krusowa trzeba to zadusic odrazu;-)

Gość gość
Lrusowa zazdrosna bo jej nikt nie tyka to czyta fora erotyczne haha porazka

Gość gość
Nie dla psa kiełbasa!

Gość gość
w każdym znanym mi miejscu pracy za wyrażenie "se", czy to powiedziane, czy napisane, każdy by wyfrunął. więc debilku do szkoły zasuwaj lepiej