Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metamorfoza582

MOTYWACJA, przyłączysz się? :)

Polecane posty

Gość metamorfoza582

Witam. Zważywszy na to, że niebawem żegnamy stary rok, a rozpoczynamy nowy trzeba wziąć się za siebie. Moim noworocznym celem jest nowa waga ciała, "nowa ja". Konkretnie post odnosi się najbardziej do osób, które mają dużą nadwagę, otyłość- to jednak najciężej jest zrzucić. Trzeba mieć w sobie zaparcie i ciągłą motywację, chodzi mi o to byśmy wspólnie dzielili się dietą, aktywnością, treningami, porażkami, a także sukcesami! Pamiętając, że w grupie siła. Doskonale wiem, że 4 kg jest ciężko zrzucić, ale ten post jest kierowany do osób, które borykają się np. z 30 kg nadbagażem Jeśli też masz taki cel, dołącz do mnie, potrzebujemy się, przyłączysz się? :) Pisz na maila nowametamorfoza@gmail.com Mam nadzieję, że ktoś się zgłosi i razem wspólnie będziemy walczyć. ;)

Gość metamorfoza582
nikt chętny? ;(

Gość gość
dlaczego mamy pisac na maila? płatne porady?

Gość metamorfoza582
Coś Ty, żadne płatne porady! Mam do zrzucenia duuużo kg i mam udzielać płatnych porad? :P Z maila lepiej, łatwiej, szybciej mi się korzysta, to jest przyczyną mojej propozycji. Poza tym jak widzę nie ma tu zbytnio osób, które mają np. ponad 30 kg do zrzucenia... ;| nie chce sama wojować w tak długiej drodze. ;)

Gość gość
Jest wiele takich osob, tylko pisza one generalnie na cafe. Ja nigdy nie pisałam przez maila i nie pasowałoby mi to. Wolę pisac tu.

Gość gość
Rozumiem, rożni ludzie-różne upodobania :). Jak dużo masz do zrzucenia?