Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gość40

mam dość

Polecane posty

Witam z mężem jestem 3lata,ja mam syna 13l.on córkę z poprzedniego zwiazku 14l,jego córki nigdy sie nie czepialam,ona jego oczko w głowie,na jej każde kiwniecie on leci,mojego syna sie ciągle czepia,syn jak kiedyś jego uwielbial,tak teraz nienawidzi,jego córka źle sie uczy ,ale to nie ważne jego była żona dzwoni i sie skarży że ma jej dość,że jest nie dobra ,ale jak dla niego to najlepsza,wszystko akceptuje,mój mąż od paru dni nie chcial sie kochać,dzisiaj wypil i wyznal ,że ma do mnie obrzydzenie dlatego sie ze mna nie kicha,a ja 24h,z dzieckiem sprzątam ,gotuje,ciągle w domu,plakac sie chce,zapytalam dlaczego a on bo to tamto,jest mi tak przykro że plakac sie chce,upokorzył mnie,dbam o siebie,cwaniak skąpy,ma pieniądze i robi co chce,a mi 200zl.rzuci na miesiąc na swoje wydatki,masakra co za facet taka przykrość mi zrobil,jutro będzie żałowal,powiem jemu wszystko,strasznie sie czuje

Gość gość
ale czego właściwie od nas oczekujesz? przekichane i tyle

Gość gość
Tak to sie zwykle kończy jak stara baba zamiast opiekować sie dzieckiem opiekuje sie swoją dziurą. Na miejscu twojego syna zerwał bym z tobą wszelkie kontakty.

Jestem dobrą matką,ale weszlam drugi raz w to samo główno,mój syn mnie kocha,po prostu trafilam na chama,a tyle obiecywal jak dobrze mi będzie z nim

Gość gość
pogadaj z nim w spokoju, powiedz że się starasz dla dziecka i dla niego, że chcesz byc dobra matką i żoną, i że ci sie przykro zrobiło po takich słowach

Gość gość
Ja uważam, że idealnie się dobraliście.

Gość gość
Ja widze to tak. Powinniście kupic jakies zwierzątko domowe, np. świnke morska, wtedy uwaga wszystkich bedzie na niej skupiona. Ewentualnie dokupcie kanarka. To naprawde moze zadziałać. Powodzenia!

Ja juz nie Wiem co może zadziałać,wiem jedno że jutro będzie żałowal,bardzo,przecież nie mogę jutro być kochaną żona,

Gość gość
Facet powiedział co myśli po pijanemu. ... ja bym dziada zostawiła i skupiła się na synu małym dziecku i współczuję ze weszłas w taki związek, ja wiem ze można się raz bezmyślnie dać omamic ale żeby drugi raz?