Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile powinnam schudnąć???

Polecane posty

Gość gość
Ty nie jesteś gruba a rozlazła :O Bieganie i siłownia

Gość gość
Dokładnie siłownia i jest super.:)

Gość gość
Ćwiczenia na siłowni plus dieta Warzywa, ryż, kasza, owoce, soki z sokowirówki, kurczak na parze, ryby, ser i zupy.

Gość gość
ale zwisy, fuj

Gość gość
- 5kg dieta bieganie siłownia i jest super

Gość gość
W chuj. A te zwisy już tylko operacyjnie

Gość gość
pewnie rodziła dzieci. Czego oczekujecie? Że będzie miała biust po karmieniu, taki jak przed?

Gość gość
Ja przed ciążą miałam super figurę. U autorki tylko biust nie zachwyca. Mi zostało ogromne brzuszysko, wały tłuszczu i biust wiszący jak puste worki. Mam 21 lat i juz zawsze będę mieć taka okropna figurę bo nic na to nie działa a na operacje nigdy nie będzie mnie stać. Autorko naprawde nie masz się za bardzo czym przejmować. Wcale nie jesteś gruba.

Gość gość
tak jestem po ciąży, mój błąd ogromnie żałuje że będąc w ciąży rzadko nosiłam staniki bo strasznie mnie bolały piersi i nie mogłam wolałam chodzić bez... a potem karmienie piersią no i mam "zwisy" niestety. W ciąży przytyłam prawie 30 kg ale 20 tylko zbiłam

Gość gość
ładna autorko jesteś :)

Gość gość
Zrzuć jeszcze te 7 kg, ale koniecznie musisz się ruszać, żeby być jędrna.

Gość gość
Może sama zrzuć:P Fajnie się krytykuje innych debilki :O

Gość gość
No a u mnie autorko na odwrót. Przytylam w ciąż ponad 30kg a zrzuciłam niecałe 10. U mnie jest juz tego rodzaju problem ze nawet jesli schudnę to zostanie wiszaca skóra. Wiec ja akurat nigdy nie będę jędrna żebym nie wiadomo co zrobiła.

Gość gość
nie krytykuję jej. Prosiła o ocenę, to jej napisałam. Przecież to ja pisałam o tym, że pewnie karmiła.

Gość gość
na brzuchu też odczuwam pozostała rozciągnietą w ciązy skórę i też moge powiedzieć ze przed ciążą miałam bardzo ładną figure a teraz tragedia a przy dziecku to nawet sie nie ma siły pomyśleć o siłowni..

Gość gość
Grube zakompleksione babsztyle krytykują :D

Gość gość
z resztą przeważnie każde większych rozmiarów piersi miseczki większej niż a i b są zazwyczaj troche zwisające , sterczące tylko sylikonowe

Gość gość
Szczerze mówiąc to ciąża niszczy ciało. Masz zwisy po ciąży nie od tego, że nie nosiłaś staników. Nawet gdy pójdziesz na siłownie to twoje ciało nie będzie wyglądać jak u zgrabnej nieródki, ale cóż...sama tego chciałaś decydując się na ciążę.

Gość gryzipiórka
a ile ważysz?uważam że nie jest źle,masz dziecko,masz na pewno faceta który Cie kocha i to jest ważne,wiadomo że ciało kobiety po ciąży się zmienia

Gość gość
tak ale nie chciałabym mieć pięknego ciała do końca życia a być nie spełnioną kobietą, uważam że każda kobieta powinna mieć jedno chociaż dziecko ważę koło 66 kg, i tak faceta mam bardzo kochającego i nigdy nie powiedział że źle wyglądam ale wiadomo że chciałabym lepiej nawet sama dla siebie..

Gość gość
Każda kobieta powinna mieć dziecko? Kobieta która pragnie dziecka powinna je mieć, bo je chcę a nie musi. Masz bardzo dziwny i staroświecki tok myślenia. Ja byłabym nieszczęśliwa mając dziecko, mniej czasu, zdewastowane ciało i nudne życie u boku dziecka i męża. Każdy człowiek ma prawo wybrać jak chcę spędzić życie. Ty chciałaś założyć rodzinę mąż, dziecko, obiadki, wspólne wieczory przed telewizorem - w porządku, ale nie każdy człowiek musi tak żyć!

Gość gość
tragedii nie ma powinnaś trochę ujędrnić ciało i parę kg zrzucić ale bez przesady rowe,ćwiczenia np w domu na macie i będzie ok jedz mniej ale częściej unikaj słodyczy

Gość gość
Na siłowni szybciej ujędrni ciało. Takie machnie noga bez obciążenia z mel b nic nie da. Facet przychodzi z pracy a ona na godzinę na siłownie.

Gość gość
nie dla kazdej kobiety spelnieniem jest dziecko, to ze wiekszosc kobiet chce zalozyc rodzine nie znaczy ze kazda tego chce, ludzie sa rozni i maja rozne potrzeby

Gość gość
Ty wyzej nie generalizuj i nie aferuj sie, ja mam dziecko a czas spedzam bardzo aktywnie. Rzadko kiedy wieczory mamy w domu, podrozujemy, zwiedzamy, dziecko nas nie ogranicza. Tylko glupi i leniwi ludzie nie potrafia zorganizowac czasu z dzieckiem. Ciaza jak sie zadba nie zostawia sladu. Waze 55kg mam jedrne c nosilam ciagle specjalne staniki. Nie mam an jednego rozstepu a brzuch plaski jak od deski. Da sie, autorko potrzebujesz ogromnego samozaparcia, lekkostrawnych i regularnych posilkow, odstawienia slodyczy i przede wszystkich mase sportu. Powodzenia

Gość gość
Zauważ, że nie każda kobieta będzie szczęśliwa jako matka.

Gość gość
cycki okropnie obwisle

Gość gość
co za kretynka kazda kobieta powinna miec dziecko , pomysl ze nie kazda chce

Gość gość
Pewnie, ze nie. Jak nie czuje potrzeby, niech dolozy wszelkich staran,by ta matka nie byc. Nie kazdy ma do tego wrodzone predyspozycje. Ale nie generalizujmy, ze dziecko to juz tylko dom, obowiazki, wieczory w dresie przed tv czyli zwykly kierat bo to bzdura. Nie te czasy, system rodziny troche sie zmienil. Kobiety sa.aktywne, dzieci bardziej samodzielne. Co do autorki nie wazne czy po ciazy czy tez nie widac, ze brak jej sportu, ruchu. Z takiego ciala.po kilkumiesiecznym ostrym treningu mozna wyrzezbic swietna figurke