Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gogolin

Buc który najpierw podrywał teraz olewa dlaczego?

Polecane posty

Gość gogolin

Najpierw mnie podrywał, zagadywał a teraz ma mnie gdzieś dlaczego? Dodam że nie zdobyl mnie nie spalismy ze sobą ba nawet się nie calowalismy. Wiec dlaczego tak robi

Gość gość
znudziło mu się albo trafiła się inna

Gość gość
1.nie wyłożyłaś sie na tacy nie dmuchnąl znajdzie łatwiejszą 2.może nie dałaś sygnału na zielone światlo i facet mysli że nie ma szans 3.czasem w ten sposób robią faceci by zdobyć uwage myśleć i zastanawiać sie najpierw adoracja potem nic to daje do myślenia i kobieta wtedy przejmuje akcje często dając sie wydmuchac.obstawiam nr1. i nr.2 jakby mu zależało na czymś poważniejszym to by nie odpuścił nie zawracaj sobie głowy.

Gość gość
Mój buc latał z 10 lat za mna,błagał o nr telefonu,jak w koncu dałam mu ten nr,rozwineło sie uczucie,i co? Sam pchał sie w moje zycie,po kilku mcach gadal o zareczynach,i jak przekonalam sie w koncu do niego dalam szanse,zaprosiłam do siebie,to nagle zamilkł,nie przyjechal,nie zadzwonil,nic,cisza. Po prostu olał.

Gość gość
Gość z 12:55 Byłem kiedys na miejscu tego faceta i nawet go rozumiem. Tez tak kiedys biegałem za pewna dziewczyna i gdy po paru latach ona zechciała dac nam szanse, to ja odpadłem. Nie chodzi o to, ze sie nia rozczarowalem. Nie wiem jak to nazwać. Byłem chyba psychicznie wykończony tym zdobywaniem jej i nie potrafiłem sie juz nia cieszyć. Ona dała mi zielone światło i swój numer, a ja sie wycofalem.

Gość gość
gorzej jak facet odpuszcza po 1-2 miesiacach...

Gość gość
rozczarował się tobą, tak bywa. Może za fajny był na ciebie, przekonał się jaka jesteś i mu to nie odpowiada. Życie, nie pasowałas mu.

Gość gogolin
Zadał mi takie dziwne pytanie zanim stał się taki całkowicie obojetny. Cyt. " Boli mnie serce co mam z tym zrobić?" powiedzialam zeby poszedl do lekarza. I to byla nasza ostatnia wymiana zdan. Wiecej juz nie zagadywal. Potem po jakims czasie skojarzylam ze moze to byla jakas aluzja do mnie i gdy trafilam na niego nastepnym razem spytalam czy dalej boli go serce. Juz nie chcial ciagnac tematu.Teraz mnie olewa nawet chyba unika.

Gość gość
Masz niskie IQ. Tez bym odpuścił.

Gość gogolin
13:50 Dlaczego uważasz, że mam niskie IQ uzasadnij

Gość gość
nie dość, że niskie IQ to jeszcze niedomyślna jakaś. Dobrze facet zrobił. Wyszło szydło z worka :D

Gość gogolin
Jprd skoro nigdy nie wyznał mi żadnej miłosci. Nie należał do osób wylewnych to jak ja mogłam się zorientować że to sercem to była aluzja. A co myślicie że to była jakaś aluzja? Że co że niby przeze mnie boli go serce? Niby dlaczego przecież go nie zraniłam :/

Gość gość
Dobrze zrobił, należy olewać księżniczki.

Gość święta racjaaaa
Amen !:P

Gość gogolin
Księżniczki? No ladnie sie dowiaduje a to ze mam niskie IQ a to ze ksiezniczka ludzie skad wy takie wnioski wyciagacie? Czym te wnioski są poparte?

Gość gość
Litości. Co tu mam uzasadniać? Wyraźnie napisałaś, ze po jakimś czasie skojarzylas. Prawda? Czyli raczej zbyt błyskotliwa nie jestes. Albo druga możliwość, jestes tak skupiona na sobie, ze nie wsluchujesz sie w druga osobę. To chyba jeszcze gorzej. Wnioski wyciągamy z Twoich slow. Co Ty taka zdziwiona?

Gość gość
kocha cie

Gość gośćm6
Po pierwszej twojej odpowiedzi on stwierdził, że masz gdzieś jego uczucia. Potem jak zapytalas się czy go dalej boli serce, pomyślał, że wysmiewasz go.

Gość gość
Niby pisze że buc, ale intensywnie rozkminia dlaczego się nie odzywa..

Gość gogolin
Ale on nie byl jakos specjalnie powazny gdy zadawal mi to pytanie. Usmiechal sie pod nosem i nie bylismy sami byl z dwoma kolegami. To moze on raczej przy kolegach zarty sobie robilzr mnie nie uwazacie?

Gość gość
Oj tam czepiacie sie dziewczyny. Wy jestescie tacy mądrzy i jestescie w stanie wyczuc po takim tekscie czy osoba mówiła na powaznie i czy o to jej chodzilo? Gdyby to wszystko bylo takie oczywiste nie byłoby tyle pytan na kafe w stylu co on miał na myśli co ona miała na myśli itp. Cholera wie co ten jej typ miał mysli.

Gość gość
Prymityw jakiś ten z bolącym sercem albo facet sobie jaja robił z ciebie

Gość gość
Miałam bardzo podobnie, gość był wręcz onieśmielony gdy się spotkaliśmy, był dla mnie taki, jakbym co najmniej była jego narzeczoną. Później przestał się do mnie odzywać, chyba nigdy nie miałam takiej sytuacji, gość ma chyba coś z głową :O

Gość gogolin
On ma 35 lat czy to mozliwe aby taki duzy facet robil sobie jaja

Gość gość
a żonaty jest ten 35 letni?

Gość gogolin
A dlaczego pytasz czy jest żonaty?