Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strapiony młodziak

Pierwsza noc z dziewczyną.

Polecane posty

Gość strapiony młodziak

Witam wszystkie Panie. Temat jest dla mnie wyjątkowo trudny, ponieważ spotykam się z problemem pierwszy raz i nigdy o tym nie myślałem. Otóż tegorocznego sylwestra spędzam u dziewczyny. Wiąże się to z tym, że zostaję u niej na noc, a tak jak wspomniałem, będzie to moja pierwsza noc z dziewczyną. Generalnie nie byłoby problemu, gdyby nie to, że jesteśmy na etapie namiętnych pocałunków, podczas których mimowolnie dostaję erekcji. I tu pojawia się punkt kulminacyjny problemu. Będę spał w bieliźnie i spodenkach, a co za tym idzie, wzwód będzie odczuwalny przez partnerkę. Do łóżka raczej nie wejdę w spodniach, z wiadomych powodów. Jesteśmy razem prawie 3 miesiące i dopiero zaczynamy prowadzić rozmowy o uczuciach. Oboje mamy 18 lat. Bardzo proszę o pomoc. Nie chcę jej przestraszyć, ani odrzucić od siebie. Widać, że dziewczyna mnie kocha i że się stara i ze wzajemnością. Bardzo głupio by mi było, gdyby romantyczna chwila została zniszczona przez taką wpadkę, lub co gorsza gdyby pomyślała o mnie nie wiadomo co.

Gość gość
to chamuj swojego k****a

Gość gość
12:36 a Ty hamuj z "chamowaniem":) Skąd wiesz autorze że będziecie spać razem? A nawet jeśli to taki problem to nie problem. Dziewczyny w tym wieku już wiedzą że wzwód u faceta powoduje podniecenie więc to raczej komplement. Nie masz się czym przejmować. Gorzej byłoby w odwrotną stronę. Głowa do góry:)

W odwrotną stronę to podniecenie powodowałoby wzwód tak?

Gość gość
tylko nie zlej sie w gacie