Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lisaa

I co z tym sylwestrem?

Polecane posty

Gość Lisaa

Mój facet jest o mnie zazdrosny (dużo innych mężczyzn zwraca na mnie uwagę) i mocno się o mnie boi ( że mi się coś np stanie). Zbliża się sylwester i on organizuje go dla "nas" i znajomych jego. problem jest taki ,że kompletnie nie dogadujemy się - ja i jego znajomi ( nawet nie rozmawiamy ). Nie che iśc na tego sylwestra i on o tym wie. Powiedział,że jak nie to mam siedzieć w domu. Wolałabym wyskoczyć np do koleżanek na pogaduchy czy do większego miasta ze swoimi znajomymi - on jest przeciwny. Co mogę zrobić Nie chce spędzić sylwestra w domu...

Gość gość
A on Cię trzyma pod kluczem?

Gość Lisaa
Wszelkim moim wyjściom/ wyjazdom jest przeciwny ... Jesteśmy razem 2 lata - kontakty z przyjaciółkami do minimum a kolegami już wcale

Gość gość
skoro jesteś na tyle głupia, że pozwoliłaś żeby facet ograniczał Ci kontakty z koleżankami i "zabraniał" wyjść bez niego to się męcz dalej i siedź w sylwestra w domu jak Ci pan właściciel nakazał

Gość gość
W ŻYCIU bym sobie na to nie pozwoliła, on będzie dążył do tego, żebyś z nikim nie utrzymywała kontaktu, a jak zerwiecie, to zostaniesz sama, bo koleżanki się na Ciebie wypną.

Gość Lisaa
Wyjść mimo wszystko żeby on nie wiedział o niczym i sie dobrze bawić?Kurde to trudne naprawde chciałabym się rozerwać..a z drugiej strony boje się jego reakcji..

Gość gość
Boisz się swojego faceta? Jak zareaguje? To jakiś żart.

Gość gość
jak to żeby on nie wiedział? masz jakieś problemy ze zrozumieniem co ludzie Ci tutaj piszą, chodzi o to, że jesteś strasznie głupia i zachowujesz się jak bezwolna kukiełka, jak można pozwolić komukolwiek żeby decydował z kim masz si e spotykać i kiedy, jak mozna pozwolić żeby facet eliminował po kolei z Twojego otoczenia Twoje koleżanki i kolegów, więc nie o to chodzi że masz cos robić po kryjomu tylko masz decydować sama za siebie czy gdzies idziesz a nie Twój zaborczy gach, jesteś głupia, głupia i jeszcze raz głupia

Gość gość
My zaplanowaliśmy wyjazd myślę, że to jest bardzo fajny pomysł, aby spędzić we dwoje sylwestra. Jedziemy do Zakopanego noclegów szukałam na http://otonoc.pl/noclegi-Zakopane mają tam wiele ciekawych noclegów.