Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nie lecą na wygląd, tylko na "to coś", szkoda, że to coś to wygląd

Polecane posty

Gość gość

a przynajmniej na pewno sama kombinacja cech fizycznych.

Gość gość
Brak logiki w konstrukcji zdania.

Gość gość
Wcale nie. Ja ogólnie jestem uważana za bardzo inteligentną, tajemniczą i ładną. W czasach studiów miałam duże powodzenie wśród mężczyzn i zdarzało mi się chodzić dość często na randki. Ale przyznam szczerze że jakby facet nie wyglądał ale nie był inteligentny to nic u mnie nie wdziała. A w dużej mierze na samych średnio lub przeciętnie inteligentnych trafiałam. Jak dziś pamiętam że poszłam na sylwestra z najatrakcyjniejszym gościem z uczelni. Przyznaje że twarzy mógłby mu pozazdrościć nie jeden model, wysportowane ciało, zadany i bogaty. Ale jak z nim rozmawiałam to nie czułam żadnego uniesienia i pociągu. Dogadywałam sie z nim jak z znajomym i tyle. Nie zaskakiwał i nie zainteresował mnie swoją osobowością. Był pewny że jestem już jego, że tak jak każdą ma mnie okręconą w koło paluszka. Bardzo się zdziwił kiedy dostał kosza. Potem od niechcenia spotkałam się z kolegą z gry online który był typowym nerdem. W dodatku średnio dbał o higienę. Średniej długości włosy w dodatku lekko przetłuszczone, okulary, brzydko dobrane ciuchy, wąsik a nawet mono brew. Szczerze? Pierwsze wrażenie było złe. Ale jak się odezwał to nie mogłam od niego odwrócić wzroku. Miał taki cudowny charakter i osobowość że ten wygląd nie miał dla mnie po 10-ciu minutach rozmowy żadnego znaczenia. Sama nawet łapałam go za rękę i uwodziłam z czystą przyjemnością. Jesteśmy małżeństwem od 3 lat. Szczerze to nauczyłam go dbania o higienę i "ubieram" go sama. Ale nigdy bym nie zastąpiła mojego kochanie kimś innym. W d***e mam to że dla innych kobiet może nie być atrakcyjnym. Nie wyobrażam sobie życia z kimś innym a dla mnie jest najbardziej atrakcyjnym facetem na świecie. Jestem zdania że "to coś" to jest złoty środek. Zalezy od charakteru i tego co sobą reprezentujesz wewnętrznie.

Gość gość
Tak jak wygląd u kobiet jest ważny.....

Gość gość
to coś to poprostu cos co sprawi ze ktoś nam się podoba. Jest to cześć wyglądu i charakteru. Nie zawsze to coś to super wygląd, w tym czymś jest kilka cech co przyciąga..to też sposób bycia, spojrzenie, pasja itd