Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesli mam prace jestem po studiach ale mam tez sponsora to

Polecane posty

Gość gość
normalnie, dlatego mam za granicą a nie w kraju, po filologii język się przydaje nie tylko do nauki ;)

Gość gość
Jesteś prostytutka bo masz z tego kasę a jak byś brała prezenty to to tak samo jesteś prostytutka

Gość gość
Qurwa chce wierzyć że inne kobiety robią to samo co ona. Niestety jesteś w błędzie, kafeteryjna szmato do mycia szaletów miejskich.

Gość gość
PROWOKACJA jakich wiele na kafeterii liczą się tylko wyświetlenia co moderacja ;) ?

Gość gość
Tylko ostatnia dziwa kojarzy język z seksem.

Gość gość
Na roksie jest tyle kobiet.... Ktos tak pracuje.

Gość gość
PROWOKACJA jakich wiele na kafeterii liczą się tylko wyświetlenia co moderacja ;) ? PROWOKACJA jakich wiele na kafeterii liczą się tylko wyświetlenia co moderacja ;) ? PROWOKACJA jakich wiele na kafeterii liczą się tylko wyświetlenia co moderacja ;) ? PROWOKACJA jakich wiele na kafeterii liczą się tylko wyświetlenia co moderacja ;) ? PROWOKACJA jakich wiele na kafeterii liczą się tylko wyświetlenia co moderacja ;) ? PROWOKACJA jakich wiele na kafeterii liczą się tylko wyświetlenia co moderacja ;) ? PROWOKACJA jakich wiele na kafeterii liczą się tylko wyświetlenia co moderacja ;) ? PROWOKACJA jakich wiele na kafeterii liczą się tylko wyświetlenia co moderacja ;) ? PROWOKACJA jakich wiele na kafeterii liczą się tylko wyświetlenia co moderacja ;) ? PROWOKACJA jakich wiele na kafeterii liczą się tylko wyświetlenia co moderacja ;) ? PROWOKACJA jakich wiele na kafeterii liczą się tylko wyświetlenia co moderacja ;) ? PROWOKACJA jakich wiele na kafeterii liczą się tylko wyświetlenia co moderacja ;) ? PROWOKACJA jakich wiele na kafeterii liczą się tylko wyświetlenia co moderacja ;) ? PROWOKACJA jakich wiele na kafeterii liczą się tylko wyświetlenia co moderacja ;) ? PROWOKACJA jakich wiele na kafeterii liczą się tylko wyświetlenia co moderacja ;) ? PROWOKACJA jakich wiele na kafeterii liczą się tylko wyświetlenia co moderacja ;) ? PROWOKACJA jakich wiele na kafeterii liczą się tylko wyświetlenia co moderacja ;) ? PROWOKACJA jakich wiele na kafeterii liczą się tylko wyświetlenia co moderacja ;) ? PROWOKACJA jakich wiele na kafeterii liczą się tylko wyświetlenia co moderacja ;) ? PROWOKACJA jakich wiele na kafeterii liczą się tylko wyświetlenia co moderacja ;) ? PROWOKACJA jakich wiele na kafeterii liczą się tylko wyświetlenia co moderacja ;) ? PROWOKACJA jakich wiele na kafeterii liczą się tylko wyświetlenia co moderacja ;) ? PROWOKACJA jakich wiele na kafeterii liczą się tylko wyświetlenia co moderacja ;) ? PROWOKACJA jakich wiele na kafeterii liczą się tylko wyświetlenia co moderacja ;) ? PROWOKACJA jakich wiele na kafeterii liczą się tylko wyświetlenia co moderacja ;) ?

Gość gość
Sam jestes prowokacja

Gość gość
prowo tutaj jest wiele takich :D mogę założyć tutaj też takich z 30 i z pomarańczy walić jako 30 lasek i też czerni :D

Gość gość
twoja matka to k****a?

Gość gość
ty jesteś qrrwa

Gość gość
To żywe łajno piszące ciągle o prostytucji i sponsoringu, powinno w końcu beknąć za swoja bezczelność.

Gość gość
Z k****y syn haha! Wyrzygany z o***tu na melinie

Gość gość
Pisze prawde, twoja matka i konkubina to tirowki

Gość gość
posrałam się jak zobaczyłam ten temat ale patologia ja ja bym ją z*******a kozakiem w pipę dziwkę :D

Gość gość
wiele lasek puszcza się za darmo na imprezach, ja na imprezy rzadko chodziłam, nie lubię dymu fajek i alko to dlaczego miałam nie wykorzystać swoich możliwości inaczej? mój sponsor nie jest bardzo stary, 32, przystojny nie ma co z kasą robić bo ma jej nadmiar to ja korzystam, bo dlaczego nie

Gość gość
Jesteś d***** bo nie umiesz inaczej zarobić kasy tylko idziesz na łatwiznę :D sprzedała się zdzira :D

Gość gość
Wyzej - agresywna patologia sie odezwala :D tez by chciala tak pracowac, ale nie ma warunkow

Gość gość
Dziwka powinna porządnie oberwać, za to jak żyje i za to co pisze, mam nadzieję że sponsor da jej porządny wp*****l aż jej się odechce szmalu i prowokacji. A ja ci d***** pluję w ten bezczelny ryj.

Gość gość
islamiści by cię za takie coś ukamienowali

Gość gość
Nikt nie chce tak pracować i nikt tak nie pracuje oprócz ciebie kafeteryjna wywłoko co tu piszesz o swoim k******eniu się od lat. Widać że znasz temat od podszewki.

Gość gość
Ja sram jej do ryja a jej pęka szyja zdychaj od smrodu lacho ciągu :D

Gość gość
A w jakiej pracy sie zarabia kase? u ciebie w biedronce? zaraz po studiach? to jak tatus zalozyl firmę :D nie masz wygladu do takiej pracy? haha

Gość gość
sponsor to nic mi nie zrobi, bo gdyby mógł nosił by na rękach :P właśnie wróciłam z kolacji z nim, zrobiliśmy sobie spacer po wieczornym mieście :)

Gość gość
Jak zazdrościsz szmalu to sama zacznij tak pracować brzydulo :D sram ci do ryja i się śmieje biedaczko :D możesz sobie popatrzeć na pieniązki "kolezanek"

Gość gość
No właśnie, na sponsoring to faceci są grzeczni. Agresorow zostawiam szmatom za darmo, które sraja z zazdrości.

Gość gość
@0.03 dokładnie puszczają się w klubach nałogowo i masowo za darmo, a do jednego sponsora jakie wąty, jakbym nie znała swoich "świętych" koleżanek

Gość gość
Chamy i prostaki zawsze chcą za darmo, a c***ja :D:D

Gość gość
Dużo lasek tak sobie zarabia... Na uczelni tez... Zatkalo kakao? :D

Gość gość
Nie muszę się sprzedawać by mieć kasę jak ty autorko stać mnie na wszystko ale ty nadal być z tym swoim sponsorkiem sprzedajna :D