Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dla Was faceci nie ważny sex jest czy z ukochaną czy z dziwką byle by sex

Polecane posty

Gość gość

Przeczytałam artykuł że tylko kobiety podchodzą tak emocjonalnie do tych spraw. Dla faceta ważne jest tylko doznanie i byle kobieta im pasowała wizualnie. Czuję się rozczarowana bo nici w poszukiwaniu romantyka :(

Gość gość
Mój mąż chce tylko mnie

Gość gość
Jaki poszukiwacz, takie efekty. :-)

Gość gość
Mam byc szczery? To będę. Czasami cos sie wypala w zwiazku, zaczyna sie nuda i rutyna. Jakie jest na to najlepsze lekarstwo? Sex z kolezanka ktora nas pociaga. Dziekuje, dobranoc.

Gość gość
wiem, że to brutalne, ale zależy jak atrakcyjna jest ta ukochana i zależy jak atrakcyjna jest ta d****a

Gość gość
To że kobiety podchodzą do seksu emocjonalnie, to się zgadza... ale to że robią to tylko z ukochanym to brednie. Są mężczyźni którzy uznają seks wyłącznie z kobietami które są dla nich ważne, niekoniecznie musi to być miłość, ale coś więcej niż lubienie się musi być.

Gość gość
A jeśli jesteście zakochani? Kobieta bardzo atrakcyjna i zadbana

Gość gość
kobiety podchodza do seksu emocjonalnie ,szczegolnie dziwy

Gość gość
gość dziś To że kobiety podchodzą do seksu emocjonalnie, to się zgadza... ale to że robią to tylko z ukochanym to brednie. Są mężczyźni którzy uznają seks wyłącznie z kobietami które są dla nich ważne, niekoniecznie musi to być miłość, ale coś więcej niż lubienie się musi być. DlA TAKICH WARTO ŻYĆ ;D ZAJĘTY JESTEŚ ? :D

Gość gośćToJa
Ja nie wyobrażam sobie seksu z osobą, której nie kocham i jestem facetem. Raz mnie spotkało coś takiego i nigdy więcej. Lepsza jest masturbacja. A ten przypadek miał miejsce krótko po zakończeniu długotrwałego związku i to kiedy byłem młody...;) Dziś też jestem młody, ale mam 28 lat;) no i długą przerwę w strefie erotycznej, bo nie mogę trafić na taką, którą pokocham...

Gość gość
Ja jestem wolny :) ale nie zamierzam się już z nikim wiązać, bo wiem że nie warto... wy tak pięknie mówicie o miłości, a potem zachowujecie się identycznie jak ci faceci na których narzekacie :P

Gość gość
Bardziej mi chodzi o to czy jeśli kobieta jest atrakcyjna do tego jesteś cie w niej zakochani to bardziej Was podnieca niż np atrakcyjna lafirynda z disco

Gość gość
Każdy kij ma dwa końce :P Ja też np byłam skrzywdzona przez byłego a po tym artykule się upewniłam że chyba zostanę lesbijką :(

Gość gość
Ja chętnie zostałbym gejem, ale faceci mnie nie kręcą :P Jako lesbijka szybko zmienisz zdanie o swojej płci, wcale nie jesteście takie wartościowe jak wam się wydaje i potraficie puszczać się na potęgę.

Gość gość
upewnilas sie czy chyba?

Gość gość
Nie, nie upewniłam się to był sarkazm :D Ja chyba jestem z kosmosu bo wkurzają mnie obie płcie :D Nie wrzucam wszystkich do jednego wora :) Może kiedyś spotkam kogoś wyjątkowego :) Tylko problem w tym że najpierw będzie mi trudno zaufać bo będę patrzeć na wszystko przez pryzmat przelecenia :( Ostatnio nawet był wątek że jak dziewczyna bardziej szanująca daje sobie czas to facet i tak ją przeleci tyle że później :(

Gość gość
Czasem tak się zdarza, różnica polega na tym że dziewczyna idzie z facetem do łóżka pod wpływem jakich emocji, fascynacji, zakochania, zauroczenia, idzie z nim do łóżka w nadziei że coś więcej z tego będzie. Facet z kolei idzie z kobietą do łóżka, bo ma na to ochotę, bo jej pragnie, bo mu się podoba, bo ją lubi, a to czy coś z tego będzie to pokaże czas... faceci nie ulegają tak szybko fascynacjom jak wy, dla was fascynacja = miłość, a do miłości to droga bardzo daleka.

Gość gość
A po ilu możecie powiedzieć że jesteście zakochani? Ja jestem ze swoim już 4 mc i jeszcze razem nie spaliśmy ale czasem sypnie coś na temat sexu a ja sie boje ze mnie zaliczy i zostawi

Gość gość
Ale co ci po zakochaniu? Zakochać można się bardzo szybko, odkochać również, bo zakochanie to nic innego jak fascynacja, prymitywna i nietrwała emocja. Sporo facetów zakochuje się w kobietach właśnie poprzez seks, bo ta intymność, pieszczoty, bliskość, zaufanie cholernie zbliża ludzi do siebie... ale gwarancji na coś trwałego nie ma nigdy, bo równie dobrze, to tobie może przejść z czasem i znajdziesz sobie innego.

Gość gość
Takie sprowadzanie seksu do kopulacji może mieć dla faceta wiele przykrych konsekwencji, jak ciąża, zarażenie chorobą weneryczną. Kobieta może uznać, że seks rodzi zobowiązania i nie zawsze można się jej pozbyć stwierdzeniem, że jest dorosła i wiedziała co robi. Mam kolegów, którzy po takich nic nie znaczących przygodach starają się nie napotkać pewnych dziewczyn. Dlatego ja nie uprawiałbym seksu z kobietą, której bardzo dobrze nie znam i nie wiem czego mogę się po niej spodziewać, i zawsze liczę na dłuższa znajomość. Tak się teraz nad tym zastanowiłem i w zasadzie chyba to jest emocjonalne podejście do seksu, chociaż nie nazwałbym tego miłością.

Gość gość
Oczywiście że bardziej podnieca nas osoba którą kochamy niż taka która po prostu nam się podoba wizualnie. Ja jak kocham to pragnę tylko tej jedynej osoby i bliskości z nią i nasza znajomość nie zaczęła się od sexu a dopiero po 1,5 roku znajomości i zakochania poszliśmy ze sobą do łóżka.

Gość gość
a kiedy przestaniecie chodzić do łóżka?

Gość gość
Autorko nie czytaj bzdur. Kobiety tez oddzielaja uczucia od seksu juz nie demonizuj mezczyzn