Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evalongoriaa

Problem z włosami, kallos czy henna wax?

Polecane posty

Gość evalongoriaa

od jakiegoś miesiąca mam straszne problemy z włosami. pamiętam, że jakieś ok 5 lat temu zamówiłam henna wax treatment i zadziałało mi zbawiennie na włosy ale po jakimś roku jak to zamówiłam to śmierdziało jak kibel na pkp i wyrzuciłam całe opakowanie do kosza po jednym użyciu. Teraz już boję się zamawiać że znowu trafię na coś takiego. Ale znalazłam coś takiego kallosa http://www.topdrogeria.pl/odzywki_maski/maska_do_wlosow_pro_tox_z_keratyna_kolagenem_i_kwasem_hialuronowym_500_ml,12422.html i wygląda na baaardzo fajną rzecz. Czy któraś używa? Może powiedzieć cos na ten temat?

Gość SzylkretowyGrzebień
ja mam w swoim mieście sklep internetowy z którego odbieram osobiście i też brałam to pudełko henny wax....i dosłownie lepiej bym tego zapachu nie opisała niż ty!!!! wiecej nie zmaowie tego mogli by ostrzegac jak pachnie to pewnie by nikt tego nie zamawial>... obleeecha wiecej nie zaryzykuje ale nad tym kolosem sie zastanawialam juz i to nie tylko tym bananowy już miałam i się sprawdzil ten wyglada bardziej profesjonalniee

Gość gość
Nic specjalnego. Toto jest rozreklamowane a skład tak naprawdę ma nieciekawy - olej kokosowy i oliwa, jedno i drugie dla kompletnie innych typów włosów więc po prostu rosyjska ruletka. Są lepsze maski, dużo lepsze. Aha, i odradzam ten sklep, kompletowanie zamówienia potrafi im zająć 3 tygodnie!!!

Gość gość
ani to ani to... jak masz problem to zacznij od podstaw: najpierw określ porowatość, jakie oleje służą, czy włosy lubią proteiny i jakie, jakie humektanty, czym myć, a potem dopiero testuj gotowce wiedząc już, czego w nich szukać ; u mnie to z linka zrobiłoby tłusty przyklap, bo tak moje włosy reagują na oliwę

Gość u88u
sklep jest ok, zamawiałam tam czyste oleje. ale jeśli chodzi o tą masę to ja bym przyznała rację przedmówczyni - najpierw przeanalizuj co jak na co reagujesz itd bo faktycznie widać, że nie bardzo wiesz.

Gość gość
kallosy sa kiepskie. nie sprecyzowalas swojego problemu z wlosami, wiec ciezko Ci cos doradzic

Gość gość
Nożyczki :)