Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która mamusia się ze mną motywuje ....?

Polecane posty

Gość gość

I chce zmienić trochę swoje życie wraz z utratą paru kilogramów? Ja chcę, już parę razy próbowałam ale nic z tego mi nie wyszło teraz będę zawzięta. Mianowicie MI osobiście chodzi o to żeby zacząć robić coś w swoim życiu (będąc na urlopie wychowawczym) niż tylko ciągłe sprzątanie , gotowanie, pranie i zakupy oraz oczywiście spędzanie czasu z dzieckiem. Ta codzienność jest strasznie przytłaczająca myslę że nie tylko dla mnie a pewnie dla wielu mam. Po ciąży zostało mi parę kg na plusie więc zaczynam od tego żeby je zrzucić. Codzienne wieczorne bieganie z muzyką w uszach myślę bedzie najlepszym rozwiązaniem, gdy mąż bedzie kąpał i usypiał dziecko ja będę wyskakiwała na godzinkę pobiegać przy czym też sie oderwę na chwilę od domu i wyładuje swoje złe emocje które ostatnio wyładowuje tylko na mężu... Myślę że to będzie najlepsze wyjście z mojego dołka psychicznego przy czym zyskam figurę i kondycję a przede wszystkim będę sie lepiej czuła. Która mamusia ze mną?? ;)

Gość gość
Chętnie bym dołączyła, gdyby mój mąż kąpał i usypiał. A tak nie mam 15 minut dla siebie. I wkurza mnie to niemiłosiernie, bo mam głowę pełną pomysłów, rzeczy, które chciałabym zrobić. I ze wszystkiego muszę rezygnować. Życie mnie omija. Musiałabym chyba robić to między północą a piątą rano, ale tak pociągnęłabym jeszcze najwyżej tydzień.

Gość gość
a czemu nie masz oparcia w mężu ? czemu nie pomaga Ci?

Gość gość
Ja nie moge bo gdy mąż kąpie i usypia dziecko ja robie to samo.... z mlodszym dzieckiem ;) ale ucze sie wloskiego o dziwo sama die motywuje u od 3 tyg codzirnnie 15 min sie ucze... a chcialabym schudnąc 5 kg i nie moge masakra :/

Gość gość
też nie moge schudną.. najgorsze jest to że jak mam zły dzień albo nie mam humoru to pocieszam się słodyczami nie duzo ale zawsze cos tam skubne i sama sobie to robie szok

Gość gość
Ty z 11.20 ja mam dwojke maz mi nic nie pomaga bo go po prostu nie ma - pracuje i pilnuje budowy i potrafie znalezc 15 min dla siebie wiec nie przesadzaj. Dodam ze oprocz dzieci mam jeszcze inne zobowiazania do zrobienia i daje rade. Popracuj nad organizacja

Gość gość
ty z góry ze nie ładnie cie nazwe nie oceniaj nikogo bo nie wiem w jakim wieku ma dziecko

Gość gość
Ja mam 3 miesieczne i 2 latka mąż w delegacji i tez robie skalpel dajcie spokoj trzeba sie lepiej zorganizowac

Gość gość
zawsze mnie to zadziwia na tym forum ze kto by o czym nie napisal to i tak wszystkie mamuski zawsze takie super i piekne i takie zorganizowane zawsze najlepsze zawsze zkrytykuja