Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

20 tydzien klucie w dole brzucha

Polecane posty

Gość gość

Witam tak jak w temacie jestem w 20 tyg ciąży odczowam dziwne kłucie w dole brzucha z lewej strony - jeżeli delikatnie ucisne jakby przechodzilo wizytę mam za tydzień , jest to już połowa więc mogą różne zmiany zachodzic nie chce panikowac może to normalne rozciąganie się albo coś - ból jest krótki jakby ktoś wbił spilke i wyjal boli tak co jakiś czas od wczoraj przed snem poczułam . Czy któraś z kobiet miała podobnie ? wczoraj pierwszy raz widziałam jak podskoczyl mi brzuszek więc z córeczką moją wszystko myślę w porządku . Nie wiem czy zbierać się do lekarza czy jeszcze poczekać . Proszę o radę DOSWIADCZONE kobiety

Gość gość
jestem w 19 tyg i 3 dni i co rusz gdzis mnie kluje szczegolnie po bokach utozsamiam to z wiazadlami

Gość gość
Ja jestem 27 tydzien i od 20stego sie wlasnie zaczelo takie klucie po lewej po przebudzeniu np. Gdzie cala noc spalam na lewym boku. Wiec mysle ze to dziecko troche ugniata narzady.

Gość gość
Właśnie czytałam o tym troszkę i to może być ze dzieciątko się wierci . Podobno kłucie w ciąży jest najczęsciej normalnym objawem . Nie chcę od razu właśnie panikowac bo zdaje sobie sprawę ze w połowie ciąży różne zmiany dziecko szybciej zaczyna rosnąć i coraz bardziej będzie się wszystko rizciagalo co też może być przyczyną gdzie niegdzie bólu . Tylko wystraszylam się bo pierwszy raz trzyma mnie cały dzień ale z przerwami ,kluje jakby przy jajniku nawet nie mogę do końca określić w którym dokładnie miejscu