Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sarema2

Seks po gwałcie

Polecane posty

3 lata temu zostałam zgwałcona. Chodziłam długo na terapię, leczyłam się i po jakimś czasie było trochę lepiej. Nie bałam się aż tak, choć do dzis jakiś lęk pozostał. Od tamtego czasu kochałam się z chłopakiem jakies 4 miesiace temu, on był bardzo delikatny, wiedział o tym co się stało i rozumiał. Zrobilismy to dopiero po długich rozmowach. Zerwalismy i od jakiegos miesiąca spotykam się z kimś nowym. Jest starszy, wiec wydaje sie madrzejszy, bardziej doświadczony. Wczoraj bardzo napierał na seks, chociaż przedwczoraj mu odmówiłam i kilka razy wczesniej tez. Jego ruchy, to jak napierał przypomniało mi o gwałcie. I zastygłam, nie potrafiłam sie ruszyć, po prostu mu się poddałam. Nie czułam przyjemności w ogóle, tylko dyskretnie połykałam łzy. Rano udawałam, że nic sie nie stało. Boje mu sie powiedziec co czuje, ze mi nie uwierzy, wysmieje. Wiem, ze moglam sie sprzeciwic wtedy, ze moglam go zatrzymac, naprawde chcialam, ale nie umialam. Pewnie wiekszosc tego nie rozumie, jeszcze stwierdzi ze sie puscilam, ale to naprawde nie tak..

Gość gość
unikaj starszych dziewczyno.. i kopnij tego gnoja w d**e

Gość gość
Skończ tę znajomość bo jego osova będzie ci o tym przypominać. W ogóle nie wiem dlaczego przyznałaś się do tego co cię spokało temu poprzedniemu. Sama byłam zgwałcona i cholernie się tego wstydzę

Gość gość
Co prawda zaczęłam chodzić do pyschologa od niedawna ( 2 lata po gwałcie) ale nawet jemu nie byłam w stanie powiedzieć o tym..

Gość gość
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 :P pewnie wam nie pomoże 😴 ale macie 😴 i powodzenia w zapomnieniu :(

Gość gość
Prowokator zaczal zakladac niebieskie niki dla niepoznaki swiat oszalal

Gość gość
gość dziś Nowy w mieście wczoraj Mam bowiem ambitne plany co do tego forume.  Wylizanie obsranej důpy tego spoconego cielaka smofa i opiertolenie kilku pał największych celebrytòw ero pewnie pomoże mi w dalszej karierze i w ostateczności osiągnięcia tak wymarzonej nirwany przegraństwa.  :-D

Gość gość
O jezu nie przesadzaj meczennico. To sie stalo 3 lata temu a ty przezywasz jak mrowka okres. Ciesz sie z seksu i staraj sie o tym nie myslec. Facet ktory uprawia z toba sex chce aby bo ci dobrze a ty masz go za jakiegos g****iciela :o opanuj sie pomysl pare razy wez sie w garsc i czerp radosc bo seks to z******ta sprawa Jak mnie irytuja takie cierpiwnnice jak ty

Gość gość
świnie ****aane nie facety 😴

Gość gość
Gdybyś sama to przeszła to też byś miała traume, od tamtego czasu boję się podobnych facetów, a gwałt to ogrombe upokorzenie, czuję się napiętnowana. Nawet tutajnie można się przyznać do tego co nas spotkało.. Bo ludzie nie mają za grosz empatii, a gwałt to dla nich tylko seks

Gość gość
Przestan nie jestes zadna napietnowana:o uzalasz sie nad soba. To jest tylko i wylacznie w twojej glowie. Facet z ktorym sypiasz nie jest tym facetem ktory cie zg****il. Wiwc czego sie boisz? Ty jak i ja mozemy zostac zgwalcone jeszcze po 10 razy w zyciu i co? Mam przez to zamknac sie w sb i wgl nie kochacsie z mezczyzna?? Pomysl nad tym

Gość gość
jesteś głupia :O tyle 🖐️

Gość gość
Pustaku Z 12:46 oby jakiś cię zgwałcił przy najbliższej okazji a ktoś powiedział ci że się użalasz nad sobą i gwałt to nic takiego. Jak można być takim poyebem jak ty :/

Gość gość
To jest jeszcze świeża sprawa dla Ciebie autorko. Pewnie Twój partner nie zdawał sobie sprawy z tego co się z Tobą dzieje. Musisz nauczyć się bronić . Gwałt to patologia, w normalnej sytuacji facet nie gwałci, a szanuje decyzję kobiety w każdej chwili. Nawet gdybyś w połowie kazała mu wyjść z Ciebie to powinien tak zrobić.

Gość gość
powinna staremy napalonemu dziadowi dać w morde :classic_cool: i kopnąc go w jaja

No okej, bylam glupia bla bla. Pytanie tylko jedno - mowic mu czy nie? Chcialam z nim pogadac o tym co sie stalo, juz nawet nie mowic o przeszlosci, ale chociaz po prostu to wyjasnic, ale nie umiem, nie wiem jak zaczac temat kompletnie :(

Gość gośćhqqq
tez bylam zglwacona i od tego czasu mam wstret do seksu, nigdy juz tego nie zrobie, po co sie zmuszac? nie daje mi to przyjemnosci

byłemu powiedziałam, bo bardzo sobie ufalismy i nie mielismy zadnych barier. zresztą on sam zauważył, ze cos jest nie tak i zapytał. a nie wiem czy ten obecny naprawde nie zauwazyl ze płakałam? niby było ciemno no ale jednak w oczy mi patrzyl...

Gość gość
Jest to tragedia i wina sądów bo pobłażają gwałcicielom. Jest to sprawa indywidualna bo każda inaczej przeżywa gwałt. Są nawet takie które szukają okazji by być zgwałcone i przeżyć ostry seks.Najgożej przeżywają dziewice które są często porozrywane bestialsko. Ta trauma zostaje do końca życia. Znam teraz już kobietę która urodziła dwoje dzieci w małżeństwie a i tak się z bogu ducha winnym mężem rozstała. Ma już wnuki nie doszła do siebie.

Gość gość
Ten facet to dupa skoro nic nie zauwazyl zrobil cos dla zaspokojenia ja zawsze staram sie by to zona pierwsza miala orgazm moim zdaniem rzuc go zwykly hamski egoista

Gość gość
skoro nie ufasz mu na tyle aby powiedzieć prawdy nie powinnaś z nim uprawiać seksu. A jak seks jest tak dla niego ważny to daj sobie z nim spokój. jest duza szansa, że zauważył, że jest coś nie tak ale póki dla niego jest ok to nie przejmuje się tym

Gość gość
Opisz ten g***** Mialas orgazm ? Dobrze ci bylo ? Gdzie sie spuscil ?